Harry Styles neemt nieuwe videoclip ‘Daylight’ op in appartement van fan

Harry Styles lanceerde onlangs zijn derde studioalbum ‘Harry’s House’. Daarop hoorden we ook de song Daylight en die kreeg recent een heel originele, nieuwe videoclip. Die werd namelijk geregisseerd door niemand minder dan James Corden, in het appartement van enkele gelukkige fans in New York. Het meest verbazende was het kostenplaatje van de muziekvideo die neerkwam op slechts 300 dollar (280,22 euro).

In een recent segment voor The Late Late Show met James Corden kroop de presentator in de regiestoel voor Harry Styles’ nieuwste videoclip van Daylight. Het lied is afkomstig van zijn pas uitgekomen, derde album ‘Harry’s House’.

Vier gelukkige fans

De video begint met het duo dat op zoektocht gaat naar een appartement in New York. Ze kloppen en bellen aan verschillende deuren, wat in enkele gevallen hilarische situaties oplevert. Want niet iedereen verwelkomt hen. “Ik dacht dat dit makkelijker zou zijn Harry, want ik moet eerlijk zijn, ik dacht dat jouw gezicht een hoop deuren zou openen”, zegt Corden. Uiteindelijk geraken ze binnen in het appartement van vier gelukkige Harry Styles-fans, vermomd als pizzabezorgers.

Terwijl Styles zich in de hal verstopt, begroeten de meisjes Corden, die hen toestemming vraagt om in hun appartement te filmen, waarop zij antwoorden: “Natuurlijk!”. Dan onthult Corden de aanwezigheid van Harry, waarop de meisjes allemaal vol ongeloof hun mond bedekken.

Variety sprak met de meisjes voor de uitzending van de aflevering. Dat ze nogal heel blij waren over het voorval is een understatement. “Als we hadden geweten dat ze langs zouden komen, hadden we op z’n minst ons haar geborsteld!”, zeiden ze. Wat slechts een drie uur durende opname was, luidde een reeks belangrijke gebeurtenissen in voor de meisjes, die zeggen dat Styles in een zeer vrolijke stemming was ondanks het feit dat hun warme appartement geen airconditioning had.

“Ik kan niet stoppen met denken aan alle dingen die ik nog tegen hem had willen zeggen”, herinnert een van de meisjes zich. “Maar nu heb ik een lijstje gemaakt met alle dingen die ik tegen hem zou zeggen als het ooit weer gebeurt.”

Videoclip

Daarop volgenden een reeks grappige gebeurtenissen, zoals je hieronder zelf kan zien, die de vier fangirls ongetwijfeld nooit zullen vergeten. Daarbij hield Corden het echter niet alleen bij regisseren. Hij nam namelijk ook de taak op zich om enkele stunts uit te voeren. Zo verscheen hij in een volledig groen pak tevoorschijn om een feestscène op het dak te filmen. Het leukste volgens de fans was natuurlijk het luisteren naar het nummer waarvoor de clip gemaakt werd: Daylight. Op dat moment was het nieuwe album van Harry namelijk nog niet uit.

Op het einde krijgen we het eindresultaat te zien: een drie minuten durende videoclip voor slechts 280,22 euro met cameo’s van de vier fans en uiteraard Harry Styles in de hoofdrol.

Bekijk de making-off en het resultaat van James en Harry hieronder:

Meer
Lees meer...