Harry Styles lanceert videoclip voor ‘Watermelon Sugar’: een ode aan aanrakingen

Harry Styles blijft tijdens deze coronacrisis alvast niet bij de pakken zitten. De Britse zanger komt zo niet met nieuwe muziek, maar wel met een videoclip voor het nummer Watermelon Sugar, dat al te vinden was op Harry’s album ‘Fine Line’ dat uitkwam in december 2019.

Harry Styles teasde het al een tijdje, maar nu is hij er ook echt: de clip van z’n nummer Watermelon Sugar. Na Lights Up, Fallin’ en Adore You is Watermelon Sugar al het vierde nummer van het album ‘Fine Line’ dat een eigen videoclip krijgt.

Watermelon Sugar

https://www.instagram.com/p/CAVcrA7nwUr/

In de clip, die duidelijk werd opgenomen voor de coronapandemie wordt er absoluut geen rekening gehouden met de social distance van anderhalve meter. De clip speelt zich af op het strand, waar Harry Styles omringd wordt door tientallen knappe vrouwen in bikini. Op Instagram benadrukt Harry alvast dat je z’n clip niet zelf moet uitproberen. “Do not try this at home“, zo klinkt het bij de foto vanop de set. “Doe aan social distancing.”

In de clip, die de typische retrostijl heeft waar Harry ondertussen voor bekendstaat, geniet de bende van heerlijke (hoe kan het ook anders?) watermeloenen. Harry en z’n gezelschap spelen die watermeloenen op een wel heel sensuele manier naar binnen, wat waarschijnlijk de reden is waarom de clip een ode is aan aanrakingen.

Bekijk hier de clip van Watermelon Sugar:

One Direction

Hoewel Harry Styles een succesvolle solocarrière heeft, zullen we hem toch voor altijd linken aan One Direction. En die groep zou binnenkort weleens terug samen kunnen komen.

De boysband bestaat dit jaar 10 jaar en Liam Payne verklapte al dat ze met z’n allen opnieuw aan het praten waren. Het was nog niet duidelijk of hij met “allen” ook Zayn Malik bedoelde, die eerder uit de groep stapte. Maar aangezien iedereen Zayn opnieuw volgt op Twitter lijkt het er wel op dat ook hij betrokken zal worden bij het jubileum. Als hij het natuurlijk niet te druk heeft als jonge papa, want zijn vriendin Gigi Hadid is op dit moment zwanger van hun eerste kindje.

Meer
Lees meer...