HBO Max gaat vandaag officieel van start in België

Ons land is vandaag officieel een nieuwe streamingdienst rijker. Het gaat om HBO Max, dat heel wat entertainment én sport samenbrengt. Geïnteresseerden hebben de keuze uit drie verschillende abonnementsformules.

Na onder andere Streamz, Netflix, Apple TV+, Prime Video en vele anderen doet er vandaag, 1 juli, een nieuwe streamingdienst zijn intrede in België. De lancering van HBO Max, of Max zoals de streamingdienst in de rest van de wereld heet, zat er al langer aan te komen, maar is er nu dus ook officieel.

Series, films en meer

HBO Max bevat series van HBO, maar ook heel wat andere content – zoals veel bekende films – van Warner Bros. Discovery. Daarnaast is er Discovery, Eurosport, TLC, HGTV, ID en veel meer. Een van de meest opvallende titels die momenteel te bekijken is, is het tweede seizoen van de populaire reeks House of the Dragon.

Verder is er ook nog onder andere het concert Gaga Chromatica Ball en de documentaire Taylor Swift VS Scooter Braun. Later dit jaar komen ook nog The PenguinWelcome to Derry en Dune:​ Prophecy.

Abonnementsformules

Er zijn verschillende abonnementsformules beschikbaar in HBO Max.

  • Basic met reclame: Het goedkoopste abonnement is er al vanaf 5,99 euro per maand. Daarvoor kunnen gebruikers op 2 apparaten simultaan streamen en dat in Full HD-resolutie. Bij deze abonnementsformule zijn advertenties inbegrepen.
  • Standaard: Als je geen reclame wil, kies je voor deze formule aan 9,99 euro per maand. Ook hier kan je op 2 apparaten simultaan streamen en dat in Full HD-resolutie. Daarnaast kan je ook content downloaden om offline te bekijken.
  • Premium: Voor 13,99 euro per maand kan je zelfs op 4 apparaten simultaan streamen en dat in Full HD- of 4K-resolutie en met Dolby Atmos-geluid. Hierbij kan je ook content offline downloaden.

Daarnaast kan je ook nog kiezen om voor 5 euro extra per maand Sport Add-On te nemen. Dat geeft je toegang tot Eurosport 1 en Eurosport 2 en heel wat andere topsportevenementen, waaronder Grand Slam-tennis, de Olympische Spelen 2024 en belangrijke wielerwedstrijden.

Meer
Lees meer...