Horror-remake ‘The Grinch’ krijgt eerste angstaanjagende trailer

Terwijl de meeste streamingdiensten rond Kerstmis met romantische films komen aanzetten, kiest een ander filmbedrijf voor een andere aanpak. Rond de feestdag verschijnt namelijk The Mean One, een horrorversie van The Grinch. In een eerste trailer is alvast te zien hoe het wezen zijn haat voor Kerst op een nogal gewelddadige manier uit.

Wie van Kerstmis houdt, die heeft zeker en vast al gehoord van The Grinch. De originele film met Jim Carrey uit 2000 is een echte klassieker geworden en wordt jaarlijks tijdens de kerstperiode weer massaal bekeken. Van die populariteit wou XYZ Films nu gebruik maken. Zij zullen in december met een horrorversie van The Grinch komen.

The Mean One

De nieuwe film zal The Mean One heten en gaat over de reïncarnatie van The Grinch (David Howard Thornton). Hij leeft nog steeds boven het stadje Newville en heeft ook nog steeds een diepgewortelde haat voor Kerstmis.

Die haat was zo erg dat hij rond die periode zelfs mensen begon te vermoorden. Zo ook de ouders van Cindy (Krystle Martin) enkele jaren voor de film zich afspeelt. Om het hoofdstuk te proberen afsluiten, trekt Cindy terug naar Newville, maar daar ontdekt ze dat The Grinch nog steeds even bloeddorstig is.

Eerste trailer

Of de film ook in België te zien zal zijn, is niet bekend. Maar de trailer kunnen we alvast wel zien, en die belooft alvast een angstaanjagende Grinch. Met een extra eng uiterlijk loopt hij als kip zonder kop rond in Newville, waar hij op zoek gaat naar slachtoffers.

Zoals een echte horrorfilm, kunnen we alvast heel wat jumpscares en achtervolgingen verwachten. Wat de film voor de rest nog in petto heeft, valt af te wachten. Naast deze nieuwe horrorversie van een klassieker kunnen we binnenkort ook nog de Winnie de Pooh– en Bambi-horrorfilms verwachten.

Bekijk de trailer van The Mean One hier:

Meer
Lees meer...