‘The Grinch’ krijgt een horrorversie voor Kerstmis

Goed nieuws voor de fans van horror en Kerstmis. Want eind dit jaar komt er een slasher horrorversie van de bekende film The Grinch. Veel is er over de film nog niet bekend, maar mensen op sociale media vergelijken het nu al met de rare horrorversie van Winnie the Pooh. De nieuwe versie van The Grinch zal The Mean One heten en gratis online te bekijken zijn.

Wie van Kerstmis houdt, die heeft zeker en vast al gehoord van The Grinch. De originele film met Jim Carrey uit 2000 is een echte klassieker geworden en wordt jaarlijks tijdens de kerstperiode weer massaal bekeken. Van die populariteit wou XYZ Films nu gebruik maken. Zij zullen in december met een horrorversie van The Grinch komen.

The Mean One

De nieuwe film zal The Mean One heten en gaat over de reïncarnatie van The Grinch (David Howard Thornton). Hij leeft nog steeds boven het stadje Newville en heeft ook nog steeds een diepgewortelde haat voor Kerstmis.

Die haat was zo erg dat hij rond die periode zelfs mensen begon te vermoorden. Zo ook de ouders van Cindy (Krystle Martin) enkele jaren voor de film zich afspeelt. Om het hoofdstuk te proberen afsluiten, trekt Cindy terug naar Newville, maar daar ontdekt ze dat The Grinch nog steeds even bloeddorstig is.

Populair

Het is niet de eerste keer dat een populair verhaal in een horrorjasje wordt gestoken. Eerder dit jaar werd al bekendgemaakt dat er een slasherfilm over Winnie the Pooh ging komen, waarbij het personage ineens verandert in een hongerige kannibaal. Ook deze versie van The Grinch belooft een even heftige herwerking te worden.

“Als een grote fan van het horrorgenre is The Mean One precies wat ik wilde maken. Het is gewoon een fijne film met een bizarre twist. Wij (XYZ Films, red.) zijn blij en trots dat we deze Kerstmis-slasher naar het grote publiek kunnen brengen”, klinkt het bij Alex Williams van productiehuis XYZ Films in een interview met Movieweb. Of The Mean One ook in België gratis te bekijken zal zijn, dat valt nog af te wachten.

Meer
Lees meer...