‘iCarly’-reboot na drie seizoenen gecanceld

De Amerikaanse streamingdienst Paramount+ heeft besloten om de reboot van iCarly na drie seizoenen te cancellen. Fans waren vol ongeduld aan het wachten op de aankondiging van het vierde seizoen, die door de schrijvers- en acteursstaking in de Verenigde Staten lang op zich liet wachten. Maar nu krijgen ze slecht nieuws.

In 2021 pikte Paramount+ de iconische tienerreeks iCarly opnieuw op. In de reboot kregen we opnieuw Carly Shay (Miranda Cosgrove) en haar vrienden te zien. Maar nu waren ze tien jaar ouder. De reboot kreeg nog een tweede seizoen in 2022 en een derde in de zomer van 2023. Daar zal het nu bij blijven.

iCarly

In een statement aan Variety laat Paramount+ weten dat de reeks geen vierde seizoen zal krijgen. “ICarly zal niet terugkeren voor een vierde seizoen op Paramount+. De serie had drie geweldige seizoenen en gaf waar de fans zo lang op zaten te wachten: Carly en Freddie (Nathan Kress) die eindelijk een koppel werden. We willen de volledige cast, schrijvers, regisseurs, producers en alle crewleden bedanken voor hun toewijding, creativiteit en talent.”

Veel fans zijn misnoegd over het nieuws aangezien het derde seizoen van de reboot van iCarly eindigde op een cliffhanger. Daarbij besloten Carly en Freddie impulsief om te trouwen. Maar wanneer ze klaar waren om elkaar hun jawoord te geven, kwam plots de moeder van Carly en Spencer (Jerry Trainor) binnen. Carly en Spencer werden toen ze jong waren in de steek gelaten door hun moeder en hebben haar sindsdien nooit meer gezien. De laatste aflevering van het derde seizoen stopte wanneer de moeder binnenkwam waardoor we dus nooit zullen weten waarom ze daar was en wat de reactie van haar kinderen zal zijn.

Bekijk hier de trailer voor het derde, en dus ook laatste seizoen, van de reboot van iCarly:

Meer
Lees meer...