‘iCarly’-fans zien Carly en Freddie na 15 jaar eindelijk samenkomen in reboot

Goed nieuws voor de fans van iCarly. Na 15 jaar lijken Carly en Freddie uit de reeks elkaar eindelijk gevonden te hebben. Dat gebeurde in het tweede seizoen van de reboot van iCarly op Paramount+. In de originele reeks had Freddie al gevoelens voor Carly, maar toen werden die nooit beantwoord.

De fans zouden het misschien vergeten, maar iCarly leeft nog steeds. Op dit moment wordt het tweede seizoen van de reboot uitgezonden op Paramount+, een streamingdienst die we in België niet hebben, en daarin stond een tijdje geleden iets zeer opvallends centraal. Na al die jaren lijken Freddie (Nathan Kress) en Carly (Miranda Cosgrove) elkaar eindelijk gevonden te hebben.

iCarly

De originele versie van de reeks was van 2007 tot 2012 te zien op Nickelodeon en werd vaak in hetzelfde lijstje als Drake and JoshVictorious en Big Time Rush genoemd. Al die reeksen scoorden gigantisch goed en worden tot op de dag van vandaag door velen al “pure nostalgie” genoemd. iCarly ging over een groep vrienden die samen een online show begonnen en in een klap wereldberoemd werden.

Vorig jaar kwam het eerste seizoen van de iCarly-reboot uit op streamingdienst Paramount+. Daarin keerden hoofdpersonages Carly, Freddie en Spencer terug naar de beroemde flat. Actrice Jennette McCurdy kroop niet terug in de huid van Sam.

Freddie en Carly

Ondertussen is de reeks al aan zijn tweede seizoen toe en ook dat lijkt een succes te zijn. Zeker nu de makers een belangrijke keuze hebben gemaakt in de verhaallijn. Enkele weken geleden was namelijk te zien hoe Carly en Freddie na lang twijfelen uiteindelijk kozen om het samen te proberen.

Na een avondje uit voelen ze zich beiden slecht en vragen ze allebei om raad. Carly doet dat bij haar beste vriendin en Freddie doet zijn verhaal bij Carly’s broer, Spencer. Uiteindelijk stuurt Spencer hem naar boven, waar Carly tussen enkele oude foto’s staat te wachten.

Bekijk de scène hier:

iCarly is te zien op Paramount+. Of de reeks ook ooit naar een andere streamingdienst zal verhuizen, is niet bekend.

Meer
Lees meer...