Josh Peck is binnenkort te zien in ‘iCarly’-reboot naast actrice Miranda Cosgrove

Tijd voor nostalgie, want acteur Josh Peck doet mee in het tweede seizoen van de iCarly-reboot op Paramount+. De streamingdienst deelde zonet de eerste trailer, en daarin was Peck al kort te zien als Carly’s nieuwe manager. Het is niet de eerste keer dat de acteur met actrice Miranda Cosgrove op set stond, want meer dan tien jaar geleden speelden ze elkaars broer en zus in Drake and Josh.

Binnenkort zien we een kleine reünie op het scherm, want acteur Josh Peck zal naast actrice Miranda Cosgrove te zien zijn in het tweede seizoen van de iCarly-reboot. Daarin speelt hij de kersverse manager van Cosgrove’s personage, Carly. De nieuwe afleveringen zijn vanaf 8 april 2022 op Paramount+ te bekijken, maar of de reeks ook ooit naar België komt, is nog niet bekend.

iCarly

De originele versie van de reeks was van 2007 tot 2012 te zien op Nickelodeon en werd vaak in hetzelfde lijstje als Drake and Josh, Victorious en Big Time Rush genoemd. Al die reeksen scoorden gigantisch goed en worden tot op de dag van vandaag door velen al “pure nostalgie” genoemd. iCarly ging over een groep vrienden die samen een online show begonnen en in een klap wereldberoemd werden.

Vorig jaar kwam het eerste seizoen van de iCarly-reboot uit op streamingdienst Paramount+. Daarin keerden hoofdpersonages Carly, Freddie en Spencer terug naar de beroemde flat. Eén bekende naam ontbrak, want actrice Jennette McCurdy kroop niet terug in de rol van het personage Sam. Toch scoorde de reboot goed, want het werd de meest gestreamde serie sinds het ontstaan van Paramount+.

Josh Peck

Vanaf 8 april 2022 komt dus het tweede seizoen van de reeks uit, en die brengt alvast een grote verrassing met zich mee. Niemand minder dan acteur Josh Peck vervoegt namelijk de cast. Peck was eerder al te zien als Josh in de serie Drake and Josh, die van 2004 tot 2007 op Nickelodeon te zien was.

Het meest opvallende aan zijn rol in de iCarly-reboot is het feit dat hij opnieuw met actrice Miranda Cosgrove (Carly) samenwerkte. De twee kennen elkaar al jaren, want Cosgrove speelde zijn kleine zusje in Drake and Josh toen ze slechts 11 jaar oud was.

Bekijk de trailer van iCarly seizoen 2 hier:

Meer
Lees meer...