Op zoek naar de ideale speakers? Dit zijn onze favorieten!

Ben jij helemaal weg van de zalige beats van Kanye West? Of mag het net iets rustiger zijn à la Taylor Swift? Waar je voorkeur ook naartoe gaat, als echte muziekliefhebber moet je de audioproducent Teufel in huis hebben. Met meer dan 40 jaar expertise is de Duitse fabrikant een onmisbare speler op de markt geworden. En goed nieuws voor ons want sinds anderhalf jaar heeft de onderneming ook in België een webshop!

Een nummer is slechts zo goed als de geluidsinstallatie waarop het gedraaid wordt. Dat hebben ze bij Teufel goed begrepen. De audioproducent ontwikkelt, produceert en verkoopt al haar producten helemaal zelf. Zo hoef je geen extra prijsopslag voor tussenhandelaren te betalen én heb je snel de beste speakers aan een voordelige prijs in handen. Doordat Teufel het volledige productie- en verkoopproces binnenshuis houdt, kan je rekenen op uitstekend advies.

Top, top, top service

De reden dat Teufels fanbase razendsnel groeit, hoef je niet ver te zoeken. Niet alleen koop je veel voordeliger je geluidsinstallatie aan, de producent biedt ook nog eens meer features en meer sound dan andere producten in dezelfde prijscategorie. Onder het motto ‘no risk, more fun’ krijg je tot 12 (!) jaar garantie op luidsprekers en 8 weken de tijd om je aankoop te retourneren als je toch niet zo tevreden bent. Het development team luistert naar de feedback en wensen van klanten en fans zodat audiosystemen steeds geoptimaliseerd worden.

Duurzaamheid centraal

Naast het ontwikkelen van topkwaliteit aan een voordelige prijs, houdt Teufel zich bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo gebruiken het Berlijnse hoofdkantoor en alle brandstores 100% hernieuwbare energie en bestaan alle verzenddozen uit gerecycleerd karton. Bij iedere bestelling doneert de onderneming een bepaald bedrag aan projecten rond klimaatbescherming als CO2 compensatie in de transportketen.

Daarnaast worden ook de werknemers niet vergeten. De Teufelfamilie is kleurrijk, open en divers met leden uit maar liefst 17 verschillende landen en leeftijden die variëren tussen de 20 en 60 jaar. Van wie je houdt speelt geen rol, Teufel is alleen geïnteresseerd in je passie voor goed geluid. En dat klinkt ons dan weer als muziek in de oren (pun intended).

Bestsellers

Dat Teufel geen doorsnee audioproducent is en af en toe ook zijn eigen ding doet wordt nogmaals duidelijk bij zijn bestsellers

1. ROCKSTER

© Teufel Rockster
© Teufel – ROCKSTER

Zo is er de gigantische bluetooth speaker ROCKSTER met 121 dB. Dat is drilboorlevel. De ROCKSTER is zonder twijfel de meest krachtige portable speaker ter wereld. Je kan hem naar elk event meenemen en er maar liefst 20 uur non-stop van genieten. Laat de coronaproof feestjes in jouw bubbel maar beginnen!

2. RADIO 3SIXTY

© Teufel - RADIO 3SIXTY
© Teufel – RADIO 3SIXTY

De RADIO 3SIXTY combineert het beste van twee werelden met zijn klassieke uiterlijk en eigentijdse technologieën. Niet alleen leuk in je interieur, maar dankzij de Dynamore technologie vult de radio ook nog eens de kamer met 360-gradengeluid. Door de grote hoeveelheid aan streaming- en ontvangstmogelijkheden schreef Techpulse niet voor niets dat het een echte aanrader is.

3. ULTIMA 40

© Teufel - ULTIMA 40
© Teufel – ULTIMA 40

De ULTIMA 40, zo klinkt een legende. Deze vloerstaande speakers zijn echte allrounders voor genres als jazz, pop en klassiek. Daarbovenop komt nog eens dat de Ultima reeks al sinds jaar en dag bekend staat om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn fan!

4. SUPREME ON

© Teufel - SUPREME ON
© Teufel – SUPREME ON

Op zoek naar een krachtige bluetooth koptelefoon? Wat dacht je van de SUPREME ON? Deze koptelefoon heeft een speelduur van maar liefst 30 uur en komt in 6 verschillende kleuren. Dankzij de ShareMe-functie sluit je twee koptelefoons draadloos aan op één smartphone. Dat is samen intiem genieten.

5. BOOMSTER GO

© Teufel - BOOMSTER GO
© Teufel – BOOMSTER GO

Heb je toch een iets kleiner formaat nodig? De BOOMSTER GO is je muzikale begeleiding in pocket-size. Deze bluetoothspeaker komt in vijf verschillende kleuren en heeft een energieke sound. Dankzij zijn geniale strap en M4-schroefdraad kan je hem eenvoudig aan je riem, rugzak, statief… bevestigen. 

Niet waar je naar op zoek bent?

Ga voor meer producten en categorieën naar teufelaudio.be waar ook regelmatig wisselende acties en deals te vinden zijn.

Welkomsvoucher van € 20

Wie op de hoogte wil blijven van het Teufel news, kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief en ontvangt hier zelfs een welkomstvoucher van € 20.

Teufel Kortingscode: 10% op koptelefoons en bluetooth

Met de exclusieve Teufel Kortingscode ontvang je 10% korting op alle koptelefoons en bleutooth toestellen*. Gebruik daarvoor de actiecode UC3-NM7-M42.

* Deze actie is geldig tot 26/4/2021

Meer
Lees meer...