‘Ik vraag het aan’ met Niels Destadsbader krijgt tweede seizoen

Het muzikale programma Ik vraag het aan is afgelopen. Gisteren was de laatste aflevering van het eerste seizoen te zien op VRT 1. Maar omdat de show zo’n groot succes was, heeft de zender bekendgemaakt dat er nog een tweede seizoen zal volgen. Daarin zullen opnieuw heel wat bekende gezichten vertellen over hun favoriete songs.

Sinds de ’transfer’ van Niels Destadsbader naar de VRT, stond hij al in enkele programma’s. Maar begin dit jaar was hij voor het eerst te zien in zijn eigen muzikale show: Ik vraag het aan. Die show bleek uiteindelijk zo’n succes dat VRT 1 nu heeft beslist dat er een tweede seizoen zal komen.

Ik vraag het aan

Niels Destadsbader gaat in Ik vraag het aan samen met verschillende bekende gezichten op zoek naar liedjes die om een of andere reden een blijvende indruk op hen hebben nagelaten. Elke aflevering komen vijf bekende Vlamingen naar de studio met een liedje waar ze speciale herinneringen aan hebben.

Voor elk muzieknummer wordt een straffe performer gekozen. Samen met de negenkoppige band onder leiding van Jeroen Swinnen wordt van elke song een muzikale parel gemaakt. Deze performers zijn elke aflevering een verrassing voor de bekende Vlamingen.

Tweede seizoen

Ondertussen passeerden er al heel wat bekende gezichten de revue, maar natuurlijk blijven er ook nog heel wat over. Die krijgen volgend jaar de kans om over hun favoriete songs te praten. Gisteren kondigde presentator Niels Destadsbader met een video op de Instagrampagina van VRT 1 aan dat hij zal terugkeren voor een tweede seizoen.

“Het slechte nieuws is dat het eerste seizoen vanavond eindigt. Maar het goede nieuws is dat er een tweede seizoen komt. Dus een dikke merci allemaal om zo massaal te kijken, want het is natuurlijk dankzij jullie. Ik kijk er nu al naar uit”, vertelt hij.

Bekijk de aankondiging hier:

Meer
Lees meer...