Jente Pironet brengt emotionele versie ‘Hallelujah’ in ‘Ik vraag het aan’

Deze week is het alweer tijd voor de vierde aflevering van Ik vraag het aan op VRT 1. Daarin komen verschillende bekende gezichten samen om er hun favoriete songs te bespreken. Die songs worden dan vervolgens door andere artiesten gebracht. De optredens zorgen bij sommigen alvast voor enkele tranen. Daar zorgt deze keer Portland-zanger Jente Pironet voor.

Sinds de ’transfer’ van Niels Destadsbader naar de VRT, stond hij al in enkele programma’s. Maar nu heeft hij ook zijn eigen muzikale show. In Ik vraag het aan krijgt hij bezoek van BV’s met een verhaal, maar ook bekende artiesten lopen de deur van de studio plat. Samen halen ze herinneringen op die alles te maken hebben met een bepaalde song.

De voorbije weken passeerden al heel wat grote namen de revue. Denk daarbij maar aan Clouseau, Daan, Helmut Lotti, Noémi Wolfs, K’s Choice enzovoort. Ook deze week zullen er opnieuw heel wat artiesten te zien zijn. Een daarvan is de frontman van de band Portland: Jente Pironet. Hij speelt Hallelujah van Leonard Cohen voor acteur Maksim Stojanac.

Hallelujah

Deze week zijn er opnieuw vijf gasten te gast bij presentator Niels Destadsbader om er te vertellen over een song die voor hen veel betekent. Deze keer gaat het om radiostemmen Michèle Cuvelier en Sander Gillis, presentator Rob Vanoudenhoven, actrice Tine Embrechts en zanger Maksim Stojanac.

Vorige week waren Tine Embrechts’ partner en broer nog te gast in het programma, maar nu is het dus aan de actrice zelf. Ook jong talent Maksim Stojanac, vooral bekend door zijn rol in #LikeMe, vraagt een lied aan. Dat is Hallelujah van Leonard Cohen. Voor hem staat zanger Jente Pironet klaar. Die doet zijn reputatie alle eer aan en weet de zaal volledig in te pakken met zijn emotionele versie van de iconische song.

Bekijk de preview hier:

Ik vraag het aan is elke woensdag om 20.35 uur te zien op VRT1.

Meer
Lees meer...