‘De Expeditie: Groenland’: Tine Embrechts maakt song ‘The Greenland Anthem’ over de reis

De laatste weken konden de kijkers van Play4 op de zender terecht voor De Expeditie: Groenland. Nadat alle deelnemers al iets voor elkaar meebrachten, was het in de laatste aflevering tijd voor de verrassing van Tine Embrechts voor de groep. Die verrassing kwam er in de vorm van een volledige single met de naam The Greenland Anthem over het avontuur.

De Expeditie: Groenland zit erop. De voorbije weken zagen de kijkers hoe enkele bekende gezichten op avontuur trokken naar Groenland om daar in vriestemperaturen te overleven. Na een laatste nacht in een hut, stond de deelnemers nog enkele zware nachten te wachten. Maar die kwamen ze dus zonder echte problemen door.

Tijdens de reis had elke deelnemer iets voor zijn of haar medereizigers voorzien. Zo kwam advocaat Sven Mary met ijsjes, zorgde Viktor Verhulst voor wat warmte in de vorm van sterke drank, had Joris Hessels boodschappen van het thuisfront, enzovoort. Toch kwam de meest speciale verrassing toch van Tine Embrechts. Zij maakte voor het programma namelijk een song met haar zoon, artiest OSKI.

De Expeditie: Groenland

In De Expeditie: Groenland hebben actrice Tine Embrechts, televisiemaker Joris Hessels, presentator Viktor Verhulst, advocaat Sven Mary, actrice Lynn Van Royen, influencer Average Rob en zangeres Pommelien Thijs de voorbije weken Groenland doorkruisd. Politica Jinnih Beels nam na enkele dagen afscheid van het avontuur.

Deze week was de laatste aflevering te zien en daarin kwam de groep aan in Sisimiut. Maar de dag voor hun aankomst in de stad, had actrice Tine Embrechts nog een verrassing.

The Greenland Anthem

Samen met haar zoon OSKI maakte Embrechts namelijk een anthem voor de groep en de reis. “Jinnih, Tinnie, Pommy, Linnie sliding through the snow. Svekke, Jokke, Robby, Vikie, conquering the cold“, klinkt het. In het refrein ligt de nadruk dan weer op het prachtige land waar ze weken hebben doorgebracht. “In Greenland, where it’s too cold to feel the pain. Greenland, where we suffer to entertain“, krijgen we te horen. Vanaf vandaag is The Greenland Anthem ook op Spotify te vinden.

Beluister de song ook via Spotify.

Meer
Lees meer...