Left Right
scrollTop top

Influencer die aan toiletbril likte als ‘corona-challenge’ ligt nu in ziekenhuis met besmetting


'Corona-challenge' maakt eerste slachtoffer.
© Instagram

Een influencer die zichzelf ‘Larz’ noemt, heeft aan zijn volgers bekend gemaakt dat hij in het ziekenhuis ligt met Covid-19. Enkele dagen geleden kwam hij nog in de wereldpers wegens de ‘Corona-challenge’. De jongeman likte aan de toiletbril van een openbare WC om te bewijzen hoe stoer hij is.

View this post on Instagram

I got diagnosed with Coronavirus ?

A post shared by LARZ (@larz) on

De 21-jarige man uit Californië schreef volgens de Britse krant Daily Mail op Twitter dat hij “positief getest heeft op het coronavirus”. Zijn Twitter-account @GayShawnMendes is ondertussen geblokkeerd.

Larz publiceerde ook een filmpje op zijn Instagramaccount waarin we hem “doped up” in een ziekenhuisbed zien liggen.

Op zijn Instagrampagina zijn ook duidelijk valse foto’s te zien van Larz met celebrities. Of zijn coronaverhaal klopt, is dus niet helemaal zeker.

‘Corona-challenge’

De populaire TikTok-gebruikster Ava Louise werd wereldberoemd nadat ze een video van zichzelf publiceerde waarin ze de toiletbril van het toilet in een vliegtuig aflikte.

Ze publiceerde de video op TikTok met de hashtag #coronaviruschallenge. De beheerders van TikTok haalden het filmpje na enige tijd offline, maar het kwaad was al geschied. Er volgden verschillende copcats, onder wie dus ook Larz. Anderen vonden het dan weer nodig om aan deurklinken te likken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…