Populair boek ‘It Ends With Us’ krijgt verfilming met Blake Lively in de hoofdrol

Dat TikTok een grote invloed heeft op de huidige cultuur, is geen geheim meer. Zo zijn er ook heel wat boeken die dankzij de app een echte hype werden. Eén van die boeken is It Ends With Us van auteur Colleen Hoover, dat dus ook verfilmd zal worden. Wie de hoofdrollen zullen spelen, liet Hoover zelf weten in een video.

Het populaire boek It Ends With Us wordt binnenkort herwerkt tot een langspeelfilm. Dat was al eerder bekend, maar nu laat auteur Colleen Hoover ook meer weten. Het originele boek kwam in 2016 uit, maar werd herontdekt door heel wat aandacht op TikTok. Ondertussen kwam er ook een tweede boek uit, It Starts With Us.

De scenario’s voor de verfilming van het eerste boek zijn ondertussen al klaar en de opnames zullen dit jaar plaatsvinden. En daarin zullen heel wat bekende namen hun opwachting maken.

It Ends With Us

It Ends With Us, of Nooit Meer in de Nederlandse versie, vertelt het verhaal van Lily. Wanneer ze op een dag een knappe chirurg, Ryle, tegenkomt, komt haar verleden ook opnieuw opspelen. Haar nieuwe liefde is assertief, een beetje arrogant, maar doet haar ook aan haar allereerste vriend denken. Wanneer ook die ex, Atlas, terug in haar leven komt, is het hek pas echt van de dam.

Het boek is al sinds 2016 verkrijgbaar en heeft over de jaren heen vooral positieve recensies gekregen. Reden genoeg voor schrijfster Colleen Hoover om er dus een vervolg op te maken. Dat kwam er vorig jaar met It Starts With Us. Die release zorgde er in één klap ook voor dat It Ends With Us een nieuwe boost kreeg.

Verfilming

Die boost is natuurlijk een droom, want ondertussen werkt Hoover namelijk aan een verfilming van het eerste boek. Voor die film zou het scenario al sinds vorig jaar klaarliggen en zouden de opnames dit jaar van start gaan. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar toch had schrijfster Hoover gisteren belangrijk nieuws te delen.

Via een video op Instagram en TikTok liet ze namelijk weten wie de rollen van Lily en Ryle zullen spelen in de verfilming. Dat zijn uiteindelijk Blake Lively (Gossip Girl) en Justin Baldoni (Jane the Virgin) geworden. Die laatste zal ook de regie voor zijn rekening nemen. Hoewel de casting op het eerste zicht een droom lijkt, zijn enkele fans toch niet zo blij met de beslissing. Velen vinden Lively (35) namelijk te oud om de rol van de 23-jarige Lily op zich te nemen.

Bekijk de aankondiging hier:

Meer
Lees meer...