‘A Simple Favor’ krijgt sequel met terugkeer Blake Lively en Anna Kendrick

Goed nieuws voor de fans van de film A Simple Favor met Gossip Girl-actrice Blake Lively en Pitch Perfect-ster Anna Kendrick in de hoofdrollen. Na het grote succes van de film aan zowel de box office als bij de critici zou er nu een sequel komen!

Lionsgate en Amazon Studios zouden de bende weer bij elkaar brengen voor een vervolg op de film A Simple Favor. Bronnen vertelden Deadline dat de studio’s zullen samenwerken aan een sequel met actrices Anna Kendrick en Blake Lively die hun rollen zullen hernemen. Ook Paul Feig zou terugkeren om te regisseren en te producen, samen met Laura Fischer. Jessica Sharzer zal het scenario voor de sequel schrijven.

A Simple Favor 2

De eerste film volgde de alleenstaande moeder Stephanie (Kendrick) die plots bevriend raakt met de klassevolle Emily (Lively). Maar wanneer haar nieuwe beste vriendin plots vermist raakt, gaat Stephanie op onderzoek uit. Zo duikt ze diep in het mysterieuze verleden van Emily.

De film was een kritisch en commercieel succes voor Lionsgate. Het bracht meer dan 97 miljoen dollar (zo’n 93 miljoen euro) op aan de wereldwijde box office. Daarnaast bereikte A Simple Favor de Certified Fresh status op Rotten Tomatoes en kon het ook op heel wat fans rekenen die hoopten op een mogelijk vervolg na een vrij open einde.

Waarover de tweede film precies zal gaan is niet bekend. En of acteur Henry Golding terugkeert in de rol van de man van Emily is ook nog niet geweten.

Lively, Kendrick en Feig

Blake Lively zal haar regiedebuut maken met de film Seconds voor Searchlight. Het zal gebaseerd zijn op het stripboek van Scott Pilgrim-bedenker Bryan Lee O’Malley. Eerder regisseerde Lively ook voor het eerst een videoclip van Taylor Swift.

Anna Kendrick speelde onlangs in de Netflixfilm Stowaway en was ook te zien in seizoen 1 van de HBO Max-reeks Love Life. Daarnaast speelt ze nog de hoofdrol in de aankomende film Alice, Darling, die ze ook produceerde en The Dating Game.

Paul Feig regisseerde onlangs de verfilming van The School for Good and Evil voor Netflix. Daarin zijn Charlize Theron en Kerry Washington te zien in de hoofdrollen.

Meer
Lees meer...