Taylor Swift lost nieuwe muziekvideo ‘I Bet You Think About Me’, het regiedebuut van actrice Blake Lively

De heruitgave van Taylor Swifts album ‘Red’ uit 2012 is hét gespreksonderwerp van het moment. De popzangeres verbrak daarmee ook meteen twee records op Spotify: als meest gestreamde artieste ooit op één dag en haar nieuwe plaat ‘Red (Taylor’s Version)’ is het meest gestreamde album op één dag. Daarnaast bracht ze ook een zeer emotionele kortfilm All Too Well uit en dropte ze zojuist een nieuwe videoclip, geregisseerd door niemand minder dan Gossip Girl-actrice Blake Lively.

Taylor Swift besloot haar succesvolle album ‘Red’ uit 2012 opnieuw uit te brengen met nu tussen haakjes ‘Taylor’s Version’ bij. Want de populaire zangeres raakte jammer genoeg de muziekrechten op haar originele zes platen kwijt in een langdurige rechtszaak met platenlabel Big Machine van Scooter Braun. Swift brengt nu al die nummers nogmaals uit, dit keer onder haar eigen naam, wat wil zeggen dat alle inkomsten ook richting haar zullen gaan deze keer. En hiermee hoopt ze dat de waarde van de oude, originele nummers zal kelderen.

Op Spotify werd haar heruitgebrachte album ondertussen al maar liefst 90,8 miljoen keer (!) gestreamd vorige week vrijdag. Hiermee brak ze niet één, maar zelfs twee records! Haar eigen versie van het album ‘Red’ is het meest gestreamde album op een dag door een vrouw en zelf is Swift de meest gestreamde vrouwelijke artiest op een dag in de geschiedenis van de muziekstreamingdienst. You go girl!

I Bet You Think About Me door Blake Lively

Taylor Swift kondigde gisteren op sociale media aan dat ze vandaag een nieuwe videoclip uitbrengt voor een ander nummer van dat nieuwe album, genaamd I Bet You Think About Me (Taylor’s Version) (From the Vault). En deze staat nu op YouTube! De video is geregisseerd door haar goede vriendin Blake Lively, schrijft Variety. De muziekvideo, die een van de nummers die niet op Swifts oorspronkelijke album ‘Red’ terecht zijn gekomen dramatiseert, is het regiedebuut van Lively. De actrice is vooral bekend van haar rol als Serena van der Woodsen in de wereldbekende tv-serie Gossip Girl en o.a. ook haar rol in de film A Simple Favor, naast Pitch Perfect-actrice Anna Kendrick. Zij is ook de vrouw van populaire acteur Ryan Reynolds (Red Notice, Free Guy, Deadpool). Dat belooft vuurwerk en wie weet nog een ander record.

All Too Well

Lively en Reynolds woonden afgelopen weekend ook Swifts aflevering van Saturday Night Live bij, waar de zangeres aanwezig was om haar onlangs heruitgebrachte album ‘Red (Taylor’s Version)’ te promoten. De nieuwe versie van Swifts album uit 2012 – dat nu 30 tracks telt in vergelijking met de 16 tracks van het origineel – is al zeer goed ontvangen door critici en fans. Vorige week vrijdag bracht Swift ook de videoclip of eerder kortfilm uit voor haar 10 minuten durende vertolking van het nummer All Too Well. Die werd geschreven en geregisseerd door haarzelf en heeft Stranger Things-actrice Sadie Sink en The Maze Runner-acteur Dylan O’Brien in de hoofdrollen. Ze zong het lange nummer op SNL, dat veel lof kreeg. Deze emotionele kortfilm die zou gaan over de relatie tussen de popzangeres en haar ex, acteur Jake Gyllenhaal (The Guilty), kan je hier bekijken.

Kijk en luister hieronder naar de nieuwe videoclip geregisseerd door Blake Lively:

Meer
Lees meer...