J-hope (BTS) brengt vrijdag solonummer ‘More’ uit

Komende vrijdag, op 1 juli 2022, verschijnt de eerste single van het nieuwe soloalbum van j-hope van BTS. Al bij de aankondiging van de “pauze” van BTS kwamen we te weten dat het album van j-hope snel zou verschijnen en nu hebben we ook echt een datum.

Twee weken geleden kondigde de Zuid-Koreaanse boyband BTS aan dat ze de komende tijd meer zullen focussen op hun solowerk. Al betekent die pauze allesbehalve rust voor de fans van de groep. Zo verscheen vorige week al Left & Right, een samenwerking van Jung Kook met de Amerikaanse zanger Charlie Puth en was V als special guest uitgenodigd op de modeshow van Céline in Parijs. Komende vrijdag, 1 juli 2022, is het de beurt aan j-hope (Jung Ho-seok). Hij zal dan het nummer More uitbrengen, de eerste single van zijn album ‘Jack in the Box’ dat in juli verschijnt.

More

De eerste single, die een prerelease zal zijn van het album, kreeg de naam More. Voorlopig weten we nog niet hoe het nummer zal klinken, al kregen we wel al verschillende aanwijzingen. J-hope liet zo al weten dat zijn nieuwe werk donkerder zal zijn dan z’n eerdere solowerk. Ook de conceptfoto’s voor More zijn opvallend donker voor wat we van j-hope gewend zijn.

In 2018 bracht j-hope zijn eerste solo-mixtape uit. ‘Hope World’ was een kleurrijk album en had voornamelijk vrolijke nummers. Ook Chicken Noodle Soup, zijn samenwerking met de zangeres Becky G was uptempo en zomers. Nu zullen we dus een andere kant te horen krijgen van de rapper van BTS.

‘Jack in the Box’

More vormt een prerelease van het album ‘Jack in the Box’ dat op vrijdag 15 juli 2022 zal verschijnen. Vanaf die dag kan je via streamingplatformen naar de nummers op het album luisteren. Het fysieke album zal verschijnen op vrijdag 29 juli 2022.

In de eerste conceptfoto’s voor More is al te zien hoe j-hope een zwarte narrenhoed draagt zoals een jack-in-the-box aka duiveltje-uit-een-doosje. Het is niet de eerste keer dat j-hope verwijst naar het speelgoed. Toen hij op 2 maart 2022 de volledige versie van Blue Side uitbracht, was daarop al een jack-in-the-box te zien.

J-hope staat op 31 juli 2022 als headliner op het Amerikaanse festival Lollapalooza.

Beluister hier ‘Hope World’, de eerste mixtape van j-hope:

Meer
Lees meer...