Left Right
scrollTop top

‘Jackass Forever’ krijgt eerste trailer en die ontgoochelt niet


Jackass Forever trailer
© Paramount Pictures

Na bijna tien jaar zijn Johnny Knoxville, Steve-O en (een deel van) de rest van de crew van Jackass terug. Dat doen ze voor de nieuwe film Jackass Forever – of meer specifiek Jackass Fore❤️er – waarvan nu een eerste trailer gelost is. Daarin zien we dat het team ook deze keer weer een hele verzameling hilarische en evenzeer gevaarlijke stunt uitvoerde.

Jackass verscheen in 2000 voor het eerst op televisie. Sindsdien heeft de franchise al meerdere series, films en specials gemaakt. Het was nu wel al even geleden dat er nog iets van Jackass verscheen en dus vonden Johnny Knoxville en Steve-O het tijd voor een vierde film. Die kreeg uiteindelijk de naam Jackass Forever.

Laatste keer Johnny Knoxville

Voor die film keert naast Johnny Knoxville en Steve-O met onder andere Dave England, Chris Pontius, Danger Ehren, Preston Lacy en Jason ‘Wee Man’ Acuña bijna heel de vaste crew terug. Alleen de in 2011 overleden Ryan Dunn en Bam Margera, die halverwege de opnames is ontslagen, ontbreken. Daarnaast zijn er wel heel wat nieuwe gezichten zoals Jasper, Rachel Wolfson, Sean ‘Poopies’ McInerney, Zach Holmes en Eric Manaka. Ook skatelegende Tony Hawk en UFC-kampioen Francis Ngannou hebben een cameo.

Knoxville, die recent 50 jaar is geworden, liet eerder al weten dat het voor hem alvast de laatste keer is dat hij in Jackass te zien zal zijn. “Je kunt maar zoveel risico’s nemen voordat er iets onomkeerbaars gebeurt”, zei hij daar recent over. “Ik heb het gevoel dat ik enorm veel geluk heb gehad dat ik na de risico’s heb genomen die ik heb genomen nog steeds rondloop.”

22 oktober 2021

Dat hij voor Jackass Forever minstens evenveel risico’s heeft genomen als vroeger blijkt alvast uit de trailer die Paramount Pictures zojuist gedeeld heeft. Daarin zien we al een kort overzicht van enkele van de stunt die in de film te zien zullen zijn. Op 22 oktober 2021 verschijnt Jackass Forever in de cinema.

Bekijk hier de trailer van Jackass Forever


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…