Nieuwe James Bond-film ‘No Time To Die’ krijgt ultieme trailer

No Time To Die heeft een ultieme trailer gekregen. De release van de langverwachte film staat na veel uitstel gepland voor begin oktober. Het wordt de laatste James Bond-film met Daniel Craig in de hoofdrol.

Zonder de wereldwijde coronapandemie zou No Time To Die al begin 2020 in de cinema verschenen zijn, maar daar besliste het virus anders over. De 25ste James Bond-film was een van de eerste grote releases die moesten uitgesteld worden. Na meerdere, dure vertragingen staat de releasedatum sinds begin dit jaar in de Verenigde Staten op 8 oktober 2021. In België zou No Time To Die zelfs al op 30 september te zien zijn.

Daniel Craig en Rami Malik

De nieuwe trailer toont hoe Daniel Craig een laatste keer in de huid zal kruipen van James Bond. Het wordt na Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) en Spectre (2015) de vijfde film waarin de ondertussen 53-jarige Brit de rol van de bekendste geheime agent ter wereld speelt.

We krijgen ook heel wat beelden te zien van zijn tegenstander in No Time To Die. Rami Malik neemt die rol voor zijn rekening en speelt Bond-villain Safin. Regisseur Cary Joji Fukunaga noemde Safin eerder al de “gevaarlijkste slechterik ooit“.

Cary Joji Fukunaga

Voor de voormalige regisseur van onder andere het eerste seizoen van True Detective en de bekroonde film Beasts of No Nation is het de eerste keer dat hij een film van James Bond onder handen neemt. De kans is wel groot dat het niet de laatste keer zal zijn. Producers Barbara Broccoli en Michael G. Wilson lieten namelijk eerder al weten onder de indruk te zijn van zijn werk.

Bekijk de trailer van No Time To Die

Meer
Lees meer...