Jimin (BTS) zoekt de ware liefde in dansbare single ‘WHO’

Jimin van BTS heeft zijn tweede soloalbum ‘MUSE’ gelost. Bij dat album hoort ook de nieuwe single WHO die al meteen een videoclip kreeg. In het nummer zingt Jimin over de zoektocht naar de ware liefde. Het gaat om een dansbaar popnummer met een hoog nillies-gehalte.

De boyband BTS focust zich momenteel op solowerk en dat leverde ondertussen al acht albums op. RM bracht ‘Indigo’ en ‘Right Place Wrong Person’ uit. Ook j-hope bracht met ‘Jack In The Box’ en ‘Hope on the Street Vol. 1’ al twee soloalbums uit. SUGA bracht vorig jaar ‘D-DAY’ uit, Jimin loste zijn eerste soloalbum ‘FACE’, V kwam met ‘Layover’ en Jung Kook met ‘Golden’. Jin bracht, omdat hij als eerste naar het leger ging, nog geen soloalbum uit. Hij liet wel al weten dat zijn soloalbum binnenkort zal verschijnen. Maar vandaag verscheen ‘MUSE’, het tweede soloalbum van Jimin.

WHO

Enkele weken geleden kregen we al een nieuw nummer van het album te horen, maar de echte title track spaarde Jimin op tot de releasedatum van zijn album. WHO is een popnummer over de zoektocht van Jimin naar de ware liefde. Zo zingt hij in het refrein: “We never met she’s all I see at night / Never met, but she’s always on my mind / Wanna give her the world and so much more / Who is my heart waiting for?

Het nummer kreeg ook al meteen een videoclip waarin we Jimin, een van de main dancers van BTS, ook al uitvoerig zien dansen. Hij krijgt het gezelschap van zowel mannelijke als vrouwelijke dansers die op een bepaald moment in een dance battle belanden die zomaar uit Step Up kon komen.

Bekijk hier de videoclip van WHO van Jimin:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...