Jimin (BTS) kondigt soloalbum ‘FACE’ aan

Jimin is het volgende lid van BTS dat een soloalbum zal uitbrengen. Na rappers j-hope en RM, die hun eerste volwaardige soloalbum vorig jaar uitbrachten, wordt Jimin de eerste zanger van de groep die zijn eigen werk zal voorstellen. Het album kreeg de naam ‘FACE’ en zal vanaf vrijdag 24 maart 2023 beschikbaar zijn.

De zeven leden van BTS kondigden op 14 juni 2022 aan dat ze een tijdje een pauze zouden nemen van hun activiteiten als groep om zich te focussen op hun solowerk. In oktober 2022 kwamen we te weten dat dat was omdat ze zich allemaal aan het voorbereiden waren om hun verplichte legerdienst uit te voeren. Rapper j-hope werd in juli het eerste lid van de groep dat een soloalbum uitbracht, in december volgde RM en nu is het dus de beurt aan Jimin.

‘FACE’

Vandaag verscheen een aftelklok op de officiële Instagram Story van BTS. Die telde af naar 16 uur Belgische tijd, ofwel middernacht Koreaanse tijd. Op dat moment verscheen een eerste teaser voor het soloalbum van Jimin. Het gaat om een korte video waarin we druppels water zien vallen. In de kringen die zich vormen op het wateroppervlak zien we vervolgens ‘FACE’, de titel van het soloalbum van Jimin dat op vrijdag 24 maart 2023 zal verschijnen.

In de officiële aankondiging komen we te weten dat ‘FACE’ zal gaan over “hoe Jimin zichzelf tegenkomt terwijl hij zich voorbereid op zijn volgende stap als soloartiest”. Waar j-hope en RM voor de release van hun soloalbum al mixtapes hadden uitgebracht, wordt ‘FACE’ het allereerste solowerk van Jimin. De afgelopen maanden deelde hij al heel wat foto’s vanuit de studio waarop hij te zien was met verschillende producers.

De preorders van het album gaan van start om 3 uur vannacht Belgische tijd via Weverse Shop, maar waarschijnlijk zal je het album binnenkort bij ons kunnen bestellen via Fnac.

Bekijk hier de officiële teaser voor ‘FACE’:

Meer
Lees meer...