Jimin (BTS) zal nieuwe single ‘WHO’ brengen bij Jimmy Fallon ook al zit hij nu in het leger

Jimin van BTS brengt morgen, op vrijdag 19 juli, zijn tweede soloalbum uit. Het album kreeg de titel ‘MUSE’. De title track van het album wordt de single WHO en dat nummer zal Jimin brengen in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Jimin is op dit moment bezig met zijn verplichte legerdienst, waardoor het optreden dus al enkele maanden geleden gefilmd werd.

De boyband BTS focust zich momenteel op solowerk en dat leverde ondertussen al acht albums op. RM bracht ‘Indigo’ en ‘Right Place Wrong Person’ uit. Ook j-hope bracht met ‘Jack In The Box’ en ‘Hope on the Street Vol. 1’ al twee soloalbums uit. SUGA bracht vorig jaar ‘D-DAY’ uit, Jimin loste zijn eerste soloalbum ‘FACE’, V kwam met ‘Layover’ en Jung Kook met ‘Golden’. Jin bracht, omdat hij als eerste naar het leger ging, nog geen soloalbum uit. Hij liet wel al weten dat zijn soloalbum binnenkort zal verschijnen. Maar eerst is het de beurt aan Jimin om zijn tweede album te lossen en daarvoor heeft hij bijzondere promo voorbereid.

WHO

De title track van ‘MUSE’ wordt de single WHO. Aangezien Jimin, net zoals vijf andere leden van BTS, nog bezig is met zijn militaire dienstplicht zal hij het nummer dus niet live kunnen brengen. Maar dat wist hij te omzeilen door zich goed voor te bereiden.

Jimmy Fallon kondigde namelijk aan dat Jimin het nummer zal brengen in de The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Het zal gaan op een opname die de zanger maakte nog voor hij in december vorig jaar aan zijn legerdienst begon.

‘MUSE’, het tweede soloalbum van Jimin, verschijnt morgen, op 19 juli 2024.

Bekijk hier de aankondiging van Jimmy Fallon:

Meer
Lees meer...