Jung Kook (BTS) kondigt samenwerking met Justin Timberlake aan

In september bracht Jung Kook van BTS de single 3D (feat. Jack Harlow) uit, die later ook te vinden was op zijn solodebuutalbum ‘GOLDEN’. Het nummer werd door heel wat mensen al meteen vergeleken met de muziek van Justin Timberlake uit de nillies. En nu komt er ook een versie met Justin Timberlake.

Het is ondertussen bijna exact twee maanden geleden dat Jung Kook van BTS de tweede single van z’n album ‘GOLDEN’ loste. Na Seven (feat. Latto) dat al in juli verscheen, was het de beurt aan 3D (feat. Jack Harlow). Het gaat om een r&b-popnummer dat vergelijkbaar is met de muziek van Justin Timberlake en die laatste zal nu ook te horen zijn op een gloednieuwe versie.

3D – Justin Timberlake Remix

BIGHIT MUSIC heeft vandaag de release van 3D – Justin Timberlake Remix aangekondigd. Het gaat dus om een nieuwe versie van de hit waarop ook de Amerikaanse zanger Justin Timberlake te horen zal zijn. BIGHIT MUSIC omschrijft de samenwerking als “een remix die de oldschool vibe uit de jaren 2000 van de originele versie weet te infuseren met een retro charme”. 3D – Justin Timberlake Remix verschijnt op vrijdag 24 november om 6 uur ’s ochtends Belgische tijd.

Eerder deze week kondigde BIGHIT MUSIC ook aan dat Jung Kook, samen met RM, Jimin en V, binnenkort aan z’n verplichte legerdienst zal beginnen. De andere drie leden van BTS – Jin, j-hope en SUGA – zijn al bezig aan hun dienstplicht. Vermoedelijk zullen alle leden van BTS in juni 2025 terug zijn, waarna ze opnieuw muziek zullen kunnen maken als groep van zeven.

Bekijk hier nog eens de videoclip van de originele versie van 3D (feat. Jack Harlow):

Meer
Lees meer...