‘Jurrasic World: Dominion’ krijgt nieuwe, angstaanjagende trailer

Op de release van Jurrasic World: Dominion, de zesde film uit de Jurrasic Park-reeks, is het nog iets meer dan een maand wachten. Om onze spanning nog wat verder op te drijven deelde Universal Pictures een nieuwe trailer, met alle ingrediënten die we verwachten van de franchise.

In Las Vegas in de Verenigde Staten vond de voorbije dagen met CinemaCon het grootste evenement voor alle betrokkenen uit de filmindustrie plaats. Daardoor worden we al enkele dagen om de oren geslagen met belangrijke filmaankondigingen, nieuwe onthullingen en langverwachte trailers.

Een van die trailer is van Jurrasic World: Dominion. Die film verschijnt bij ons op 8 juni in de cinema en volgt op Jurassic World: Fallen Kingdom uit 2018. Het is al de zesde film uit de reeks, na de Jurrasic Park-trilogie en twee eerdere Jurrasic World-films.

Dinosaurussen over de hele wereld

Eind vorig jaar kregen we voor het eerst beelden en concrete informatie over Jurrasic World: Dominion. In tegenstelling tot de voorbije film zal het verhaal zich deze keer niet enkel op een afgelegen eiland of gebied afspelen, maar over heel de wereld. “Dinosaurussen leven – en jagen – nu samen met mensen over de hele wereld. Dit fragiele evenwicht zal de toekomst veranderen en voor eens en voor altijd bepalen of mensen de apex predators kijken blijven. Ze moeten de planeet nu namelijk delen met de meest angstaanjagende wezens uit de geschiedenis”, leest de synopsis.

In februari van dit jaar volgde dan een eerste trailer en nu worden de fans verwend met een nieuwe trailer met nog meer nieuwe beelden.

Bekijk hier de nieuwe trailer van Jurrasic World: Dominion:

Jurrasic World: Dominion is vanaf woensdag 8 juni 2022 te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...