Kanye West bedroog Kim Kardashian met “bekende zangeres”

Er is meer informatie bekend geraakt over het slippertje dat Kanye West had tijdens zijn huwelijk met Kim Kardashian. Volgens de Britse krant The Sun zou het gaan om een “A-lijst zangeres”. Bovendien zou Kim Kardashian van het bedrog geweten hebben. “Ze was net bevallen en gaf zichzelf de schuld door hoe ze vond dat ze eruitzag”, zegt een bron dicht bij de familie.

Het is Kanye West zelf die recent de verhalen over zijn bedrag naar boven bracht. Op zijn nieuwe plaat ‘Donda‘ rapt hij in het nummer Hurricane namelijk over een “new chick” en “still playin’ after two kids“. Daarmee lijkt hij dus aan te geven dat hij na de geboorte van North (8) en Saint (5,5) zijn vrouw Kim Kardashian heeft bedrogen met een andere vrouw.

Het Britse tabloid The Sun meent nu meer details te hebben via een bron dicht bij de familie. “Kanye heeft Kim bedrogen met een zangeres op de A-lijst. Op het moment dat het gebeurde, woonde Kanye voornamelijk in zijn vrijgezellenhuis in Hollywood. Dat was dichter bij zijn studio en dan moest hij niet naar huis zou gaan naar Kim en haar pasgeboren baby als hij laat in de studio aan het feesten was.”

“Kim gaf zichzelf de schuld”

“Dat was een heel moeilijke tijd voor hen. Kim voelde zichzelf heel slecht door de borstvoeding, het extra gewicht, de baby in de slaapkamer, de ochtendgymnastiek en haar sapdiëten. Op datzelfde moment was Kanye vaak laat buiten”, gaat de bron verder. “Het was zwaar voor Kim omdat ze net was bevallen, worstelde en dacht dat het allemaal kwam door hoe ze eruitzag. Het zorgde voor heel veel druk op haarzelf op een moment dat ze het meest kwetsbaar was. Ze gaf zichzelf de schuld en zwoer dat ze heter dan ooit zou ‘rechtveren’.”

Meer
Lees meer...