Left Right
scrollTop top

Kat Kerkhofs gaat in ‘Kat Zonder Grenzen’ op zoek naar bijzondere verhalen over seks en relaties


Kat Kerkhofs Kat Zonder Grenzen
© Kat Kerkhofs in ‘Kat Zonder Grenzen’ – Play4

Kat Kerkhofs maakt vanaf 10 maart haar grote (televisie)droom waar. Ze zal namelijk te zien zijn in haar eigen programma, Kat Zonder Grenzen. Het is een programma waarin de echtgenote van Dries Mertens, die ondertussen ook een bekend televisiegezicht geworden is, op zoek gaat naar bijzondere verhalen over liefde en relaties.

Kat Kerkhofs is ondertussen al lang niet meer gewoon ‘de vrouw van Dries Mertens’. Ze is al in verschillende televisieprogramma’s verschenen, en nu krijgt ze ook haar eigen programma. In Kat Zonder Grenzen gaat Kerkhofs op zoek naar bijzondere vormen van liefde, unieke verhalen en dus ook unieke mensen.

Bekende gezichten

In Kat Zonder Grenzen komen tal van mensen aan bod. Het gaat zowel om gewone mensen, zoals jij en ik, maar ook om bekende gezichten. Zo hebben Axel Daeseleire, Kim Van Oncen, Jani Kazaltzis en Barbara Sarafian zich met Kat Kerkhofs rond de tafel gezet om rechtuit te praten over seks en relaties. Dat gesprek is in de eerste aflevering van de reeks te zien.

Leven zonder seks

In die eerste aflevering praat Kat ook mensen die zonder seks door het leven gaan. Zo doet Cheyenne haar verhaal. Zij is aseksueel en kiest er dus zelf voor om geen seks te hebben. Ook Matthias heeft die keuze gemaakt, al had hij daar een heel andere reden voor. Hij deelt namelijk z’n leven met God en koos voor het celibaat.

Voor Ellen ligt het nog anders. Voor haar is seks zó pijnlijk dat er niets leuks meer aan is en ze dat dus liever overslaat.

Kat Zonder Grenzen is vanaf 10 maart elke woensdag om 21u30 op Play4 te zien.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…