Kerstfilm ‘Dashing Through The Snow’ met Ludacris krijgt officiële trailer

November is al bijna halverwege, dus is het tijd om af te tellen naar Kerstmis. En dat doe je natuurlijk het beste met kerstfilms. Netflix pakt dit jaar uit met Best. Christmas. Ever! en Family Switch, maar ook concurrent Disney+ kan natuurlijk niet achterblijven. Daar verschijnt deze week al de film Dashing Through The Snow.

Enkele steden hebben de kerstverlichting al opgehangen en misschien ken je wel iemand die zijn, haar of hun kerstboom al heeft gezet. Voor die kerstfanaten van het eerste uur pakt Disney+ deze week al uit met z’n eerste kerstfilm van het jaar: Dashing Through The Snow. En die film heeft nu een officiële trailer gekregen.

Dashing Through The Snow

Dashing Through The Snow is een heel typische kerstfilm, met een heel atypische cast. Zo wordt de hoofdrol gespeeld door rapper Ludacris. Comedian Lil Rel Howery neemt de rol van (zwarte) kerstman voor z’n rekening. In de trailer is te zien hoe Eddie (Ludacris) absoluut geen fan is van Kerstmis, maar hij probeert – nadruk op probeert – z’n enthousiasme over de feestdag te faken om z’n dochter Charlotte (Madison Skye Validum) gelukkig te maken. En dat lijkt – aan het aantal sarcastische opmerkingen in de trailer te zien – niet al te best te lukken.

Maar dan gebeurt het ondenkbare, maar in kerstfilms enorm voorspelbare. De kerstman komt vast te zitten in Eddie’s schoorsteen. Eddie en Charlotte moeten hem helpen om uit de handen te blijven van “de bad guys”. En dat zorgt uiteraard voor enkele bizarre en hilarische taferelen.

Bekijk hier de trailer voor Dashing Through The Snow:

Dashing Through The Snow verschijnt op vrijdag 17 november op Disney+.

Meer
Lees meer...