Nieuwe kerstfilm ‘Family Switch’ van Netflix krijgt eerste trailer

Halloween zit erop en daarmee lijkt ook stilaan het kerstseizoen begonnen. Dat doen ze bij Netflix traditioneel met een hele reeks nieuwe kerstfilms. Eén daarvan, Family Switch, kreeg zojuist een eerste trailer. Daarin zien we hoe de leden van de familie Walker in elkaars lichaam terecht zijn gekomen.

Wat zou de kerstperiode zijn zonder kerstfilms? Elk jaar verschijnen er wel een aantal nieuwe films op de verschillende streamingdiensten en dat zal ook dit jaar het geval zijn. Zo kondigde Netflix eind augustus al BEST. CHRISTMAS. EVER. aan en zullen we de komende tijd nog heel wat andere nieuwe films krijgen.

Family Switch

Family Switch is een traditionele body switch-film zoals we dat kennen van onder andere ook 17 Again, 13 Going on 30, Freaky Friday en The Change-Up. In Family Switch volgen we de familie Walker. Moeder Jess en vader Bill merken dat het met hun opgroeiende kinderen CC en Wyatt steeds moeilijker wordt om de familie samen en verbonden te houden. Dat zal nochtans nodig zijn wanneer ze alle vier na een ontmoeting met een mysterieuze astrologe in elkaars lichaam terechtkomen. Ze zullen dus het beste van zichzelf moeten geven om niet door de mand te vallen, juist op een dag waarbij alle vier de leden van de familie Walker iets zeer belangrijks te doen hebben. Kunnen ze voor elkaar een promotie, een interview aan een universiteit, een voetbalbeurs en een platencontract binnen halen?

Jennifer Garner (Alias, 13 Going on 30) en Ed Helms (The Hangover, The Office) spelen in Family Switch de ouders Jess en Bill Walker. Emma Myers (Wednesday) en Brady Noon (Boardwalk Empire) spelen dan weer zus en broer CC en Wyatt.

Bekijk hier de trailer van Family Switch:

Family Switch is vanaf donderdag 16 november te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...