Play eert Matthew Perry met dagelijkse heruitzendingen ‘Friends’ én film ’17 Again’

Dit weekend werd acteur Matthew Perry dood aangetroffen in de jacuzzi van zijn woning in Los Angeles. De acteur werd 54 jaar oud. De zenders van Play zullen Perry eren door Friends te blijven heruitzenden op Play4 en door de film 17 Again te vertonen op Play5.

Zaterdag kwam er droef nieuws uit Hollywood. De 54-jarige acteur Matthew Perry werd levenloos teruggevonden in zijn jacuzzi. Heel wat fans deelden al hun medeleven voor de nabestaanden en de zenders van Play zullen de acteur nu ook een eerbetoon geven.

Friends

Matthew Perry zal bij de meesten herinnerd blijven als Chandler Bing uit de sitcom Friends. Die reeks was bij ons te herbekijken op Play4, waar elke maandag tot en met donderdag om 18.50 uur twee afleveringen uitgezonden worden. Vandaag is het daarbij tijd voor de allerlaatste aflevering van de reeks, maar die zal meteen gevolgd worden door de allereerste aflevering.

Play4 zal de reeks dus blijven heruitzenden als eerbetoon aan de acteur, die zaterdag te vroeg om het leven kwam. Elke dag zullen er dus twee nieuwe afleveringen van Friends te zien zijn op Play4.

17 Again

Hoewel iedereen Matthew Perry zal herinneren als Chandler Bing uit Friends, was hij ook te zien in heel wat andere series en films. In 2009 was hij zo te zien in de film 17 Again, waarin hij de rol van Mike O’Donnell speelt die plots 20 jaar jonger wordt en daarbij Mark Gold wordt, de 17-jarige zoon van Mikes beste vriend Ned Gold. Mike ziet deze transformatie als een kans om zijn “fouten” uit het verleden recht te zetten. De jonge versie van Mike/Mark wordt gespeeld door Zac Efron.

Als eerbetoon voor Matthew Perry zal de film vanavond om 20.35 uur uitgezonden worden op Play5. De film zal ook online te vinden zijn op GoPlay.

Meer
Lees meer...