Khloé Kardashian verandert naam van 1 jaar oud zoontje

Khloé Kardashian heeft officieel de naam van haar jongste kindje laten veranderen. Omdat ze bij de geboorte nog geen beslissing had genomen over de naam van het jongetje liet ze het indertijd registreren onder de naam Baby Kardashian. Later begon Khloé haar kindje Tatum te noemen en dat is nu ook zijn officiële naam geworden.

Kardashians en Jenners en babynamen … het is een moeilijk huwelijk. Zo klaagde Kim Kardashian in het verleden al over feit dat Chicago als enige van haar vier kinderen geen naam heeft van maar één lettergreep. Kylie Jenner en Travis Scott hernoemden zelfs officieel hun kindje toen het bijna één jaar oud was. Wolf werd toen ineens Aire Webster, omdat ze vonden dat die eerste naam bij hem paste.

Tatum

Toen een draagmoeder in juli 2022 beviel van een baby’tje van Khloé Kardashian en Tristan Thompson wist de realityster ook niet meteen hoe haar tweede kindje te noemen. Op zijn geboorteakte liet ze daarom ‘Baby Kardashian’ zetten. Daarmee kreeg hun vijfjarige dochtertje True een klein broertje.

Later begon Khloé haar zoontje Tatum te noemen. Dat maakte ze zelf bekend in een aflevering in het derde seizoen van The Kardashians. In diezelfde aflevering sprak ze ook openlijk over hoe moeilijk ze het vond om een band te krijgen met het kindje, dat via een draagmoeder geboren is. Donderdag liet Khloé Kardashian de naamsverandering van Baby Kardashian naar Tatum goedkeuren door een districtsrechter uit Los Angeles. Daardoor heet het kindje nu Tatum Thompson.

Meer
Lees meer...