Laatste afleveringen ‘Manifest’ staan nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het tweede deel van het vierde seizoen van Manifest. De 10 nieuwe afleveringen zullen ook meteen het einde van de hele reeks betekenen. En zouden dus een antwoord moeten geven op alle open vragen die fans nog hadden na het einde van het eerste deel van seizoen 4.

De Amerikaanse Netflixreeks Manifest is vanaf vandaag volledig. De reeks gaat over een vliegtuig dat meer dan vijf jaar lang vermist was, maar plots terugkeert. Hoewel de wereld buiten het vliegtuig vijf jaar verder ging, is de tijd voor de mensen op het vliegtuig blijven stilstaan. Ondertussen werd al duidelijk dat er veel meer aan de hand is en dat de mensheid in gevaar is. 

Manifest

Het eerste seizoen van Manifest verscheen in 2021 op de Amerikaanse zender NBC. Die besloot om na drie seizoenen de stekker uit de reeks te trekken, waarna de rechten werden overgekocht door Netflix. De streamingdienst zag het succes van de reeks en besloot om nog één laatste seizoen te maken. Het eerste deel daarvan verscheen in november 2022 en nu is het tweede deel ook verschenen, waarmee de reeks ook tot een definitief einde komt. 

We kregen al een spannende trailer te zien, waarin Ben (Josh Dallas) het einde gepast aankondigt. “We stapten de 828 in zonder te weten wat een vreselijke reis ons te wachten stond. Nu is het eindelijk afgelopen”. In de trailer was ook te zien hoe iedereen zich voorbereidt op de mogelijk nakende “Death Date”, die niet enkel de passagiers van vlucht 828 lijkt te treffen, maar ook de rest van de wereld. 

Netflix loste gisteren ook de eerste 9 minuten van de elfde aflevering (en dus de eerste nieuwe die je vanaf vandaag kan bekijken). Daarin kregen we al te zien dat we een tijdsprong zullen maken van acht maanden.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het tweede deel van het vierde seizoen van Manifest:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...