Laatste seizoen ‘Lucifer’ staat nu op Netflix

We hebben goed en slecht nieuws voor de fans van Lucifer. Het zesde seizoen van de reeks staat sinds vandaag namelijk op Netflix. Maar wanneer je de tien nieuwe afleveringen hebt uitgekeken, zit het er wel voorgoed op.

De allerlaatste tien afleveringen van Lucifer staan sinds vandaag op Netflix. Daarin komen we te weten hoe het verhaal afloopt voor Devil turned God Lucifer (Tom Ellis).

Laatste seizoen Lucifer

Vorige week deelde Netflix nog een video met daarin al enkele weetjes over het nieuwe seizoen. Daarin kwamen we meer te weten over de filmlocaties, maar werd ook alles gezegd dat we al mochten weten. En spoiler alert: veel spoilers kregen we daarbij niet. Uit de trailer wisten we wel al dat Lucifer nu een drastische nieuwe weg zal inslaan in zijn leven en in plaats van de duivel nu God zal zijn. Maar het is natuurlijk nog de vraag of die rol hem wel ligt.

We kwamen eerder ook al te weten dat dragqueens Bob The Drag Queen en Katya Zamolodchikova uit RuPaul’s Drag Race hun opwachting zullen maken in het zesde seizoen van Lucifer. Daarnaast dook ook Dan (Kevin Alejandro), die overleed in het vijfde seizoen, op in de trailer voor het laatste seizoen.

Bekijk hier nog eens de trailer voor het laatste seizoen van Lucifer:

Wie nog een kleine opfrissing nodig heeft voor de start van het zesde seizoen kan hier een recap van het vijfde seizoen vinden:

Lucifer is te vinden op onze lijst met de 50 beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.

Meer
Lees meer...