Left Right
scrollTop top

Netflix deelt video met opvallende details over laatste seizoen van ‘Lucifer’


Lucifer final season 6
© Netflix

Het einde van Lucifer komt er heel binnenkort aan. Op vrijdag 10 september verschijnt het zesde en laatste seizoen van de reeks op Netflix. Vandaag, exact één week voor die release heeft de streamingdienst een opvallende video gelost over die ontknoping.

Onder de naam Lucifer: Everything We Can Tell You About The Final Season deelde Netflix een filmpje van bijna vier minuten op YouTube met heel wat weetjes en beelden over de aankomende zesde en laatste seizoen van Lucifer.

Nieuwe taak voor Lucifer

De video beging met enkele wist-je-datjes over de locaties waar belangrijke scènes zijn opgenomen. Al snel schakelt het echter over op de inhoud van de tien afleveringen die ons nog te wachten staan in het slotseizoen van Lucifer.

Zo krijgt Lucifer blijkbaar een andere taak toegewezen, een taak die wel heel hard in schril contrast staat met zijn eerdere werk. Die verandering zorgt dan ook voor de nodige weerstand. Hoe verder de aankondiging van Netflix gaat, hoe vager de beelden echter worden, waardoor de ware toedracht van alles voorlopig nog grotendeels geheim blijft.

Nieuwe castleden

We kwamen eerder al te weten dat dragqueens Bob The Drag Queen en Katya Zamolodchikova uit RuPaul’s Drag Race hun opwachting zullen maken in het zesde seizoen van Lucifer en in een eerdere trailer kregen we Bob The Drag Queen dan ook al te zien. Ook Dan (Kevin Alejandro), die overleed in het vijfde seizoen, was te zien in die trailer.

Lucifer is te vinden op onze lijst met de 50 beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…