Laatste seizoen ‘Sex Education’ deelt eerste foto’s

Netflix heeft de eerste foto’s gelost voor het vierde en laatste seizoen van Sex Education. Op de foto’s ligt de focus duidelijk op de personages die we al kennen en die nog een laatste keer zullen terugkeren.

Op donderdag 21 september verschijnt het vierde en meteen ook laatste seizoen van Sex Education op Netflix. In dat seizoen zullen we Otis, Eric en co voor de laatste keer aan het werk zien. Het wordt een heel ander seizoen dan we van de reeks gewend zijn, want veel van de gekende personages zitten nu niet langer samen op school. Daardoor is er ook meteen ruimte voor heel wat nieuwe gezichten.

Sex Education seizoen 4

Op het einde van het derde seizoen van Sex Education kregen we te zien hoe Moordale Secondary School z’n deuren moest sluiten. Daardoor moesten de studenten op zoek naar een nieuwe school. Daar zullen we hen in het vierde seizoen terugvinden. Otis (Asa Butterfield) en Eric (Ncuti Gatwa) starten aan Cavendish Sixth Form College. Daar hoopt Otis meteen ook een nieuwe kliniek op te zetten voor seksuele voorlichting, maar da’s makkelijker gezegd dan gedaan. Want de studenten van Cavendish zijn een stuk vooruitstrevender dan die van Moordale en lijken het advies van Otis dus niet nodig te hebben. Ook thuis moet Otis zich aanpassen want sinds de bevalling van zijn moeder (Gillian Anderson) is hij nu plots niet meer enig kind.

Aimee (Aimee-Lou Wood) en Viv (Chinenye Ezeudu) nemen een heel nieuwe wending en dat lukt voor de een al wat beter dan de ander. Jackson (Kedar Williams-Stirling) heeft het ondertussen nog steeds moeilijk met over Cal (Dua Saleh) heen te komen en Adam (Connor Swindells) vraagt zich af of de universiteit wel iets voor hem is. Ondertussen bevindt Maeve (Emma Mackey) zich aan de andere kant van de oceaan. Zij heeft de kans gekregen om te studeren aan de prestigieuze Wallace University waar ze les zal krijgen van schrijver Thomas Molloy.

In het vierde seizoen zullen ook Ruby (Mimi Keene), Isaac (George Robinson), Michael Groff (Alistair Petrie), Maureen Groff (Samantha Spiro), Mr. Hendricks (Jim Howick), Miss Sands (Rakhee Thakrar) en Dan (Daniel Ings) terugkeren. Zij krijgen het gezelschap van nieuwe gezichten Dan Levy (Schitt’s Creek), Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy), Marie Reuther (Kamikaze), actrice en model Jodie Turner Smith, comedian Eshaan Akbar en debuterende acteurs Felix Mufti, Anthony Lexa, Alexandra James, Reda Elazouar, Bella Maclean en Imani Yahshua.

Bekijk hier de eerste foto’s voor het vierde seizoen van Sex Education:

Sex Education
Eric (Ncuti Gatwa) en Otis (Asa Butterfield). – Bron: Thomas Wood/Netflix
sex education
Jackson (Kedar Williams-Stirling) en Viv (Chinenye Ezeudu). – Bron: Samuel Taylor/Netflix
Sex Education
Michael Groff (Alistair Petrie) en Adam Groff (Conor Swindells) – Bron: Samuel Taylor/Netflix
Sex Education
Aimee (Aimee-Lou Wood) – Bron: Netflix
Sex Education
Cal (Dua Saleh). – Bron: Samuel Taylor/Netflix
Sex Education
Maeve (Emma Mackey) – Bron: Samuel Taylor/Netflix
Sex Education
Ruby (Mimi Keene). – Bron: Samuel Taylor/Netflix
Sex Education
Isaac (George Robinson) Bron: Samuel Taylor/Netflix
Sex Education
Jean (Gillian Anderson) en Otis (Asa Butterfield). – Bron: Thomas Wood/Netflix

Het vierde en laatste seizoen van Sex Education verschijnt op donderdag 21 september op Netflix. In tussentijd nog op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...