Left Right
scrollTop top

‘Legally Blonde 3’: Luke Wilson wil graag terugkeren als Emmett


Legally Blonde 3 Luke Wilson Emmett
© Luke Wilson en Reese Witherspoon als Emmett Richmond en Elle Woods in ‘Legally Blonde 2’ – MGM

Als het van acteur Luke Wilson afhangt, zal z’n personage Emmett Richmond ook in de derde Legally Blonde-film te zien zijn. Die film is momenteel in productie, maar er is nog maar heel weinig informatie over bekend. Het is wel al zeker dat Reese Witherspoon opnieuw in de huid (en de roze mantelpakjes) van Elle Woods zal kruipen.

De komst van Legally Blonde 3 is al een dikke twee jaar geleden aangekondigd. Maar dat wil jammer genoeg niet zeggen dat de derde film over Elle Woods er binnenkort zit aan te komen. De preproductie van de film is namelijk nog volop bezig. Acteurs uit de eerste Legally Blonde-films weten zelfs nog niet of ze mogen terugkeren.

Luke Wilson opnieuw als Emmett?

Luke Wilson, die al twee keer in de huid van Emmett Richmond kroop, zou zo’n terugkeer in elk geval zien zitten. Dat heeft ie verteld tijdens een interview met Us Weekly. “Natuurlijk zou ik het doen!”, klonk het. “Maar momenteel weet ik even veel over Legally Blonde 3 als de rest van de wereld.”

“Da’s echt de waarheid. Ik heb gehoord dat ze de film nu aan het schrijven zijn en alles proberen samen te krijgen. Maar ze houden alles goed geheim”, vertelde de 49-jarige acteur. Het is dus nog helemaal niet zeker of Luke Wilson in de derde Legally Blonde-film te zien zal zijn. Dat zal afhangen van het verhaal.

Cast?

Dat verhaal wordt geschreven door komische masterminds. Het gaat om Mindy Kaling (The Office, Never Have I Ever) en Dan Goor (Brooklyn Nine-Nine, Parks And Recreation). Zij zullen beslissen hoe het leven van Elle Woods er al die jaren later uitziet.

De roze advocate trouwt op het einde van Legally Blonde 2: Red, White & Blonde met Emmett. Maar voorlopig is dus nog niet bekend of dat huwelijk meer dan 15 jaar heeft standgehouden. Ook over de terugkeer van andere acteurs en actrices uit de eerste films, is momenteel nog niets bekend.

Legally Blonde 3 verschijnt in mei 2022.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  677.209
 • Aantal
  doden
  20.396