‘Legally Blonde 3’ komt eraan: script van schrijvers ‘The Office’ en ‘Brooklyn Nine-Nine’

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is nu eindelijk zover: Legally Blonde 3 komt eraan! De plannen voor de film zijn doorheen de jaren wat veranderd, maar nu lijkt er schot in de zaak te komen. Het script voor de derde film over Elle Woods, onze favoriete roze advocate, is namelijk onderweg!

Na jaren wachten, komt er dan eindelijk schot in de productie van Legally Blonde 3! Niemand minder dan Mindy Kaling en Dan Goor zijn namelijk druk in de weer met het script voor de derde film over onze favoriete extreem roze advocate, Elle Woods.

Nieuwe plannen

Toen in 2018 bekend raakte dat er na 15 jaar een derde Legally Blonde zou komen, werden Kirsten Smith en Karen McCullah op het script gezet. De twee hadden ook al het scenario van de eerste film geschreven. Daarin leerde de hele wereld Elle Woods (en haar hondje Bruiser) kennen, de sorority girl die rechten ging studeren aan Harvard, om haar ex terug te winnen, maar uiteindelijk zelf een succesvolle advocate werd.

Ondertussen is die planning veranderd, want nu zijn Mindy Kaling en Dan Goor het script voor Legally Blonde 3 aan het schrijven. De twee zijn komische masterminds en hebben net nog samengewerkt aan een romantische komedie met Priyanka Chopra in de hoofdrol, die binnenkort verschijnt.

Mindy Kaling kan je kennen uit verschillende series. Ze maakte en speelde mee in The Mindy Project, en schreef ook andere reeksen, zoals de nieuwste Netflix-hit Never Have I Ever en de komedietopper The Office. Dan Goor is ook geen onbekende in het genre. Hij schreef onder andere Parks and Recreation en Brooklyn Nine-Nine.

Bend and Snap

Reese Witherspoon heeft ondertussen ook bevestigd dat ze voor de derde keer in de huid (en de roze pakjes) van Elle Woods zal kruipen. En dat deed ze op sociale media, zoals alleen Elle Woods herself dat kan.

https://www.instagram.com/p/BjuQPUqlaQ1/

De actrice heeft – zoals de rest van de wereld – de voorbije weken in haar kot doorgebracht. Ze heeft haar tijd nuttig besteed tussen haar schilderspullen en op haar yogamatje. Maar vooral: Reese Witherspoon heeft teruggedacht aan de prachtige tijden op de Legally Blonde-set.

https://www.instagram.com/p/B_nGfysAZG2/
Meer
Lees meer...