Left Right
scrollTop top

‘Legally Blonde 3’ krijgt een releasedatum


Legally Blonde 3 Reese Witherspoon Elle Woods
© Reese Witherspoon als Elle Woods in ‘Legally Blonde’ – MGM

Het zat er al even aan te komen, maar nu is ’t ook officieel: Legally Blonde 3 komt eraan! Elle Woods-fans zullen wel nog even geduld moeten hebben, want de film verschijnt pas in mei 2022.

Begin alvast je legal jargon en bend and snap te oefenen, want in 2022 keert Elle Woods terug! Je leest het goed: na een stilte van tegen die tijd 19 jaar verschijnt de derde film in de Legally Blonde-reeks. Dat maakte MGM Studios zelf bekend.

Mei 2022

Op het moment dat een reünie live werd uitgezonden, tweette de studio een gifje uit Legally Blonde. Dat op zich is niet zo indrukwekkend, maar wat erbij geschreven stond des te meer. “Elle Woods is terug! Legally Blonde 3 komt eraan in mei 2022. We rest our case.

Cast?

MGM tagde ook Reese Witherspoon in het bericht. Daaruit kunnen we dus afleiden dat de actrice voor de derde keer te zien zal zijn als de erg roze advocate. Welke andere acteurs in Legally Blonde 3 zullen meespelen, is voorlopig onbekend.

De kans is wel groot dat we Luke Wilson opnieuw te zien zullen krijgen. Z’n personage Emmett trouwde namelijk met Elle op het einde van de tweede Legally Blonde-film. Eén ding is zeker: Bruiser zal niet meer dezelfde chihuahua zijn. Het hondje is namelijk een paar jaar geleden gestorven.

Mindy Kaling en Dan Goor

Het script van Legally Blonde 3 wordt sowieso hilarisch. Het is namelijk van de hand van de schrijvers van The Office en Brooklyn Nine-Nine. Dat zijn respectievelijk Mindy Kaling en Dan Goor. Kaling schreef ook één van de meest recente Netflix-hits Never Have I Ever. Dan Goor kan je ook kennen als de schrijver van Parks and Recreation.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…