Lenny Kravitz zkt. zijn zonnebril, maar die stelt het best goed op zijn eentje

Drama ten huize Kravitz, want Lenny is zijn zonnebril kwijt. De zanger deelde een foto van de bril op Twitter om de hulp van al zijn volgers in te roepen om die terug te vinden.

Zanger Lenny Kravitz is zijn zonnebril kwijt. En hij wil die graag terug, dus roept hij de hulp van zijn Twitter-volgers in. “Ik ben deze zonnebril verloren na mijn show in LA in de Shrine afgelopen weekend. Hij heeft een enorme sentimentele betekenis voor mij, want hij is vintage en was van een familielid”, schrijft hij.

Heel normaal persoon

Kravitz is een persoon zoals een ander, want het enige dat hij wil, is zijn zonnebril terugvinden. Als je naast het feit kijkt, dat hij een e-mailadres aanmaakte voor zijn bril, tenminste. Heb jij iets gezien? Help dan Lenny uit de nood en stuur een mailtje naar kravitzglasses@gmail.com.

Nieuw account

Wij zijn niet de enigen die niet helemaal overtuigd zijn van het drama van de hele zaak. In de reacties op de tweet, dook al snel een nieuw Twitter-profiel op: @KravitzGlasses. Dat is naar eigen zeggen het “officiële account van Lenny Kravitz’ “vermiste” bril”.

“Kalm iedereen”, verscheen er op het profiel. “Ik ben veilig. Ik had gewoon een pauze nodig van Lenny’s gezicht. Meer updates komen eraan.”

Een ander pareltje? “Throwing shade is my job“:

“Ik weet niet waarom jullie allemaal zo verrast zijn. Hij bedriegt me al JAREN”, schreef de “zonnebril” boven verschillende foto’s van Lenny met andere brillen.

Meer
Lees meer...