Lewis Capaldi wil het volgende James Bond-nummer maken!

Lewis Capaldi James Bond 007 Billie Eilish No Time To Die
Instagram/@lewiscapaldi @007

De artiest die de theme song van een James Bond-film maakt, scoort. Dat weet Lewis Capaldi ook. De jonge Schot liet zelfs weten dat hij die kans met beide handen zou grijpen, “als hij tegen dan niet volledig irrelevant” is geworden. Wie weet wordt hij wel de opvolger van Billie Eilish!

No Time To Die komt er bijna aan! De vijfentwintigste film over de bekendste geheim agent ter wereld verschijnt bij ons in de bioscoop op 8 april. En dat zullen we geweten hebben, want elke dag wordt er wel een brokje informatie voor fans achtergelaten.

No Time To Die

Eind vorige week loste Billie Eilish nog het nummer dat ze speciaal voor de film maakte. No Time To Die is de perfecte combinatie tussen rust en spanning, net zoals 007 die eigenschappen perfect kan combineren. Met haar 18 jaar is Eilish de jongste artiest ooit die de theme song maakte.

Dé ster van het moment treedt in de voetsporen van onder andere Sam Smith (Spectre), Adele (Skyfall) en Alicia Keys (Quantum of Solace). En misschien wordt dat lijstje binnenkort wel aangevuld met een andere jonge muzikant.

Lewis Capaldi liet namelijk tijdens een interview vallen dat hij die kans zeker met beide handen zou grijpen. “Ik weet niet hoe goed ik zou zijn met dat hele onzekere en mysterieuze…”, vertelde hij. “Ik weet niet hoe goed ik daarin zou zijn, door hoe ik ben als persoon.”

Niet te serieus

Dat de 23-jarige Schot zichzelf niet altijd even serieus neemt, is geen nieuws. Tijdens de uitreiking van de Grammy’s bijvoorbeeld werd hij verward met een zogenaamde seat filler, iemand die de stoelen vult van mensen die naar het toilet zijn, bijvoorbeeld.

Het hele voorval deelde hij trots via z’n sociale media. Dat zegt veel over z’n persoonlijkheid, gezien hij die avond genomineerd was de voor de belangrijkste award van de show. Met z’n monsterhit Someone You Loved was hij namelijk één van de kanshebbers voor Nummer van het Jaar.

Gesponsorde artikelen