Billie Eilish lost James Bond-nummer ‘No Time To Die’: de perfecte combinatie

Op de komst van Billie Eilish’ nieuwe nummer werd met veel spanning gewacht. De theme song voor de nieuwste James Bond-film No Time To Die kreeg dezelfde naam en werd vannacht op de wereld losgelaten. En dat nummer is de perfecte combinatie tussen rustig en toch dwingend, net als het karakter van superspion 007.

We moeten nog even wachten voor No Time To Die in de cinemazalen komt. De nieuwste film in de reeks over superspion James Bond verschijnt namelijk pas in april. Maar om fans al wat in de juiste sfeer te brengen, heeft Billie Eilish al het nummer gelost dat ze speciaal voor de film maakte.

No Time To Die

No Time To Die (het nummer) klinkt opvallend rustig, maar toch duikt er op de “achtergrond” een heel dwingende sfeer op. En dat past perfect bij de sfeer uit de James Bond-franchise en ook bij het karakter van de bekendste spion aller tijden.

De tekst van het nummer verraadt ook al een beetje welke richting de vijfentwintigste 007-film zal uitgaan. “I’ve fallen for a lie“, klinkt het, “You were never on my side. Fool me once, fool me twice, are you death or paradise? No, you’ll never see me cry. There is just no time to die.

Het nummer beluisteren? Dat kan op verschillende manieren!

Eerste keer live?

De zangeres dropte het nummer ongeveer overal. Ook op haar sociale media. En daar kregen fans nog een extra nieuwtje. Billie Eilish zal het nummer voor het eerst live brengen op de uitreiking van de BRIT-awards op 18 februari.

Ze zal er vergezeld worden door haar broer Finneas, met wie ze No Time To Die gemaakt heeft. Maar ook Hans Zimmer, die de volledige soundtrack voor de nieuwste James Bond-prent maakte, zal op het podium kruipen. Bovendien krijgen ze gezelschap van Johnny Marr, die vooral bekend is voor z’n werk bij The Smiths.

No Time To Die is vanaf 8 april te zien in de bioscoop!

Meer
Lees meer...