Release ‘No Time To Die’ uitgesteld in China: James Bond is bang voor het coronavirus

De nieuwste James Bond-film No Time To Die komt uit in april. Maar in China zullen fans nog iets langer moeten wachten. De release van de vijfentwintigste 007-film is daar namelijk uitgesteld, omdat de mensen achter de prent bang zijn voor het nieuwe coronavirus.

No Time To Die wordt dan toch niet in april uitgebracht in China. De première van de vijfentwintigste James Bond-film in Peking is afgelast en ook de perstour door het land gaat niet door. Dat wil zeggen dat Chinese fans de cast van No Time To Die niet te zien zullen krijgen.

De entourage rond de Bondfilm annuleerde de hele Chinese tak van de tour, omdat ze niet zeker is hoe de nieuwe variant van het coronavirus, Covid-19, zich verder zal verspreiden. De recentste update over de epidemie kan je hier lezen.

Overal Bond

Coronavirus of niet, bij ons verschijnt No Time To Die op 8 april in de bioscoopzalen. Dat wil zeggen dat de Bondfilm nu in z’n laatste reclame-stadium aangebroken is. En dat hebben we al kunnen merken.

De theme song voor de film werd gemaakt door niemand minder dan Billie Eilish. De 18-jarige Amerikaanse is de jongste artiest ooit die het nummer maakt. En die eer (of druk) kreeg ze niet onterecht: tijdens de uitreiking van de Grammy’s eerder dit jaar was ze met vijf prijzen de grote winnares.

No Time To Die (het nummer) beluisteren? Hierzo:

Opvolging verzekerd?

De komst van de film wordt met veel enthousiasme afgewacht. Maar de nieuwe prent betekent ook het einde van acteur Daniel Craig als de bekendste spion ter wereld. De Britse acteur zou eigenlijk al z’n 007-maatpak aan de haak hangen na Spectre, maar besliste om het toch nog één keer opnieuw aan te trekken.

Wie z’n opvolger wordt, is nog niet duidelijk, maar er wordt wel heel veel gespeculeerd. De producers van de James Bond-reeks hebben ook hun zegje gedaan en sloten daardoor al heel wat opties uit. Barbara Broccoli en haar halfbroer Michael G. Wilson maakten namelijk duidelijk dat James Bond géén vrouw mag worden.

Meer
Lees meer...