De live-action ‘Naruto’-film is in de maak met nieuwe regisseur Destin Daniel Cretton

Naruto is één van de populairste manga- en animefranchises die bestaat. Nu krijgt de serie een live-action film nadat Lionsgate een deal heeft gesloten met regisseur Destin Daniel Cretton, bekend van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Hij gaat de film mee schrijven en regisseren.

Maker van de manga Naruto, Masashi Kishimoto, bracht het eerste volume in 2000 uit. 24 jaar later heeft de serie al meerdere manga’s, verschillende animeseries, video games en merchandise. Na de live-actionserie van One Piece, konden we ook van Naruto een live-action verfilming verwachten aangezien deze al sinds 2015 in de maak is. Lionsgate heeft nu een deal gesloten met regisseur Destin Daniel Cretton, bekend van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Hij heeft al eerder met Lionsgate samengewerkt voor de film The Glass Castle.

Masashi Kishimoto

De regisseur Destin Daniel Cretton heeft Masashi Kishimoto zijn zegen gekregen om de film te maken. De twee hadden elkaar in Tokio ontmoet tijdens Cretton zijn reis. De ontmoeting van de twee gebeurde toen Kashimoto net een film van Cretton had gezien, waarna hij dacht dat Cretton de perfecte regisseur voor Naruto zou zijn. Kishimoto zei in een verklaring dat hij naar de film uitkijkt.

Daarnaast zei hij ook: “Bij onze ontmoeting vond ik hem ook een ruimdenkende regisseur die bereid was mijn input te omarmen, en ik voelde sterk dat we zouden kunnen samenwerken in het productieproces. Simpel gezegd, de live-action Naruto staat op het punt een film te worden met spectaculaire actie en diepgaand drama. Ik kan niet anders dan enthousiast zijn.”

Er is nog niet veel bekend over de film aangezien het een traag proces is geweest. Er zijn nog geen trailers en er is zelfs nog geen cast aangekondigd. Daarnaast weten we ook niet waar de film te zien gaat zijn en wanneer. Nu er opnieuw een regisseur is, nadat Michael Gracey stopte met de film, komt er hopelijk binnenkort wat meer nieuws over de film.

Meer
Lees meer...