Logan Paul tekent contract bij worstelorganisatie WWE

YouTuber Logan Paul heeft een contract getekend bij de worstelorganisatie WWE (World Wrestling Entertainment). De YouTuber is nu al een tijdje bezig aan een carrière in de boksring en dat breidt hij nu dus uit naar een andere gevechtssport. Het contract houdt in dat Paul binnenkort te zien zal zijn in officiële wedstrijden van de WWE.

Logan Paul (27) heeft een officieel contract te pakken bij de worstelorganisatie WWE. Paul werd bekend als YouTuber. In eind 2017 deelde hij daarbij een video vanuit een berucht zelfmoordbos in Japan, waardoor hij heel wat sponsordeals verloor. Een jaar later maakte hij dan de overstap naar het boksen. Zijn eerste wedstrijd in 2018 was tegen collega-YouTuber KSI. Daarna nam hij het ook op tegen grotere namen, waarvan veelvoudig wereldkampioen Floyd Mayweather Jr. de opvallendste was. Die laatste wedstrijd bracht meer dan 50 miljoen dollar op. Het mag dan ook niet als een verrassing komen dat Paul verder wil gaan in de wereld van de gevechtsporten.

WWE-contract

Logan Paul heeft nu een contract getekend bij de worstelorganisatie WWE en zal daar zijn officiële debuut maken als worstelaar. Toch is Paul niet helemaal nieuw bij WWE, want hij was ook al aanwezig bij WrestleMania 37, in april vorig jaar, als begeleider van Sami Zayn in zijn match tegen Kevin Owens. Op 21 februari 2022 was hij dan weer te zien in WWE Raw. Daar nam hij het samen met The Miz op tegen het vader en zoon Rey en Dominik Mysterio. The Miz en Logan Paul wonnen toen, maar in de nasleep van het gevecht heeft The Miz Paul aangevallen. Dat was dus niet de laatste keer dat we Logan Paul te zien kregen op een WWE-event.

De voormalige YouTuber heeft nu namelijk een officieel contract voor meerdere jaren getekend bij de WWE. Het nieuws werd aangekondigd via Twitter met een foto van Logan Paul met worstelaar Triple H en Stephanie McMahon, de interim-CEO van WWE. Stephanie McMahon nam die positie recent over van haar vader Vince nadat die beschuldigd werd van seksueel wangedrag.

Meer
Lees meer...