Loki komt binnenkort naar ‘Fortnite’

Fortnite krijgt er in juli een nieuw speelbaar personage bij. Dan maakt Loki uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) namelijk zijn intrede in de game. Het personage zal wel enkel beschikbaar zijn voor abonnees van Fortnite Crew, een maandelijkse service.

Loki is momenteel hot. De God of Mischief speelt namelijk de hoofdrol in zijn eigen serie op Disney+. De Marvel-reeks Loki is daar op dit moment bijna halverwege en kan rekenen op heel wat lovende commentaren.

Fortnite Crew

Epic Games besliste daarom om Loki als speelbaar personage toe te voegen aan hun razend populaire game Fortnite. In tegenstelling tot andere speciale karakters, emotes of skins zal Loki niet gewoon te koop zijn in de reguliere itemwinkel. Het personage is daarentegen exclusief voor abonnees van Fortnite Crew.

Dat abonnement, dat 11,99 euro per maand kost, is vorig jaar gelanceerd en geeft gebruikers toegang tot V-bucks en exclusieve items, samen met de gevechtspas van het huidige seizoen. Epic Games belooft dat items van Fortnite Crew nooit verkocht zullen worden aan niet-abonnees.

1 juli

Wie in juli met Loki wil spelen, zal zich dus moeten abonneren. Vanaf 1 juli om 2 uur ’s nachts onze tijd is het Loki-pakket beschikbaar in Fortnite. Dat pakket bevat de Loki Laufeyson-outfit, de Loki’s Cape Back Bling, de glowstick Scepter Pickaxe, de Chitauri Chariot Glider en een speciaal welkomstscherm.

Meer
Lees meer...