‘Love Actually’ verschijnt op 15 december op Netflix

Goed nieuws voor wie fan is van kerstfilms, maar de huidige selectie op Netflix maar niks vindt. Want Love Actually komt naar het streamingplatform! En dat dat een échte kerstklassieker is, bewijst Netflix ook met z’n timing. Love Actually is vanaf 15 december beschikbaar.

De feestdagen komen eraan. En dat wil heel wat dingen zeggen. Bijvoorbeeld: de kans is héél groot dat je een kerstklassieker à la Home Alone of Love Actually zal bekijken. En speciaal voor de mensen die dat tweede van plan zijn, heeft Netflix goed nieuws.

15 december

In een nieuw overzicht van er in december allemaal op het streamingplatform verschijnt, duikt plots de titel Love Actually op. Je leest het goed: vanaf 15 december kan je via Netflix naar Love Actually kijken!

In Love Actually worden acht verschillende koppels gevolgd in de periode voor Kerstmis. Die periode verloopt voor de een al wat romantische dan voor de ander. En net dat maakt de film zo geloofwaardig, en ook geliefd bij het grote publiek.

Andere titels in het december-lijstje van Netflix zijn onder andere de romantische komedies Four Christmases en How To Be Single, het vierde seizoen van Big Mouth en Bridget Jones’ Diary.

Ma Rainey’s Black Bottom

Ook Ma Rainey’s Black Bottom verschijnt in december op Netflix. Da’s het verhaal van de “Mother of Blues” Ma Rainey. Die rol wordt vertolkt door topactrice en Oscarwinnares Viola Davis. Maar toch is het niet zij die ‘de grote ster’ op de affiche is.

Ma Rainey’s Black Bottom is namelijk de laatste film die Chadwick Boseman had opgenomen voor hij stierf in augustus. De acteur uit onder andere Black Panther vocht al vier jaar tegen kanker, maar hield dat voor de buitenwereld verborgen.

Meer
Lees meer...