‘Love is Blind’ seizoen 5 staat vanaf nu op Netflix

De eerste vier afleveringen van het vijfde seizoen van Love is Blind zijn vanaf nu te vinden op Netflix. Het gaat om het derde seizoen van de reeks in minder dan een jaar tijd. Het derde seizoen verscheen namelijk in oktober 2022, gevolgd door het vierde in maart 2023. En nu is het dus al tijd voor de vijfde lading singles om blind op zoek te gaan naar een partner.

De reüniespecial van het vierde seizoen van Love is Blind is nog maar net te vinden op Netflix, maar nu is het al tijd voor het vijfde seizoen. Opnieuw zullen 28 singles elkaar leren kennen in pods, daarbij moeten ze zich na enkele dagen verloven met iemand. Pas wanneer ze verloofd zijn, krijgen ze elkaar te zien en begint hun avontuur als verloofd koppel. Na vier weken moeten ze dan aan het altaar beslissen of ze samen blijven of uit elkaar gaan.

Love is Blind seizoen 5

Dit seizoen durven 28 singles uit Houston het experiment aan. Zij werden eerder al aan ons voorgesteld in een korte video. In de officiële trailer kregen we ze vervolgens ook in actie te zien. Het ging daarbij om enkele mooie momenten, maar zoals we dat ondertussen van de reeks gewoon zijn, is er ook veel plaats voor drama. Zo is er iemand die gepland heeft dat haar top 2 allebei verdergaan in het programma, waardoor ze eigenlijk later nog kan kiezen, zorgt geld opnieuw voor ruzies en lijkt er deze keer een bruidegom het op een lopen te zetten tijdens de huwelijksceremonie.

De eerste vier afleveringen van het vijfde seizoen zijn vanaf nu te vinden op Netflix. Volgende week, op vrijdag 29 september, krijgen we drie nieuwe afleveringen. Op vrijdag 6 oktober volgen nog eens twee afleveringen en de finale staat gepland voor vrijdag 13 oktober.

Bekijk hier de officiële trailer voor het vijfde seizoen van Love is Blind:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...