‘Love Island’: Fé en Lennert werden gevraagd voor nieuw seizoen

De makers van Love Island lijken graag met dezelfde mensen te werken. In het laatste nieuwe seizoen zagen de kijkers zo Amandine terugkeren en ook Job was eerder al te zien. Het had geen haar gescheeld of ook andere bekende gezichten uit het vorige seizoen waren opnieuw te zien. Het ging daarbij om Lennert en Fé, finalisten uit 2022.

In het laatste nieuwe seizoen van Love Island waren er niet veel succesverhalen. Nadat het er eerst op leek dat er toch enkele koppels zouden samenblijven, waren het enkel Kengi en Kimmy die de eindmeet haalden.

Ook het seizoen daarvoor stelde een beetje teleur. Daarbij bleven in eerste instantie nog wel enkele koppels samen, maar op lange termijn bleven ook daar Lennert en Fé als enige koppel over. Ondertussen zijn ook zij uit elkaar en dat zagen de programmamakers alvast als een kans om hen nog eens te casten.

Lennert en Fé

Voor velen waren Lennert en Fé de absolute topfavorieten om het vorige seizoen van Love Island België en Nederland te winnen. Zij waren het eerste ‘echte’ koppel nadat Fé als bombshell het programma was binnengekomen. Ze bleven tijdens Love Island steeds meer naar elkaar toegroeien.

Ondanks hun verlies in de finale, bleven ze toch contact houden. Dat was niet makkelijk, want Lennert woonde in België en Fé in Nederland. Maar die afstand zag het koppel nooit echt als obstakel. In februari dit jaar gingen ze zelfs samenwonen in België. Ook in april gaf Fé nog een enthousiaste update over hun relatie. Maar uiteindelijk liet het koppel in juni weten niet langer samen te zijn.

Opnieuw deelnemen

Die update zagen de programmamakers van Love Island blijkbaar als een cadeau. In een interview met RTL (via LoveReality) vertelt Lennert nu namelijk dat hij opnieuw benaderd werd voor een deelname. De opnames van het afgelopen seizoen vonden plaats in augustus, slechts twee maanden na de breuk met Fé.

“Ook Fé werd gevraagd”, vertelde Lennert nog in het interview. Uiteindelijk stemden ze allebei niet toe, aangezien de timing écht niet goed zat. Of de twee in de toekomst wel nog te overtuigen zijn, zal moeten blijken.

Bekijk het volledige interview met Lennert hier:

Meer
Lees meer...