Luca uit ‘K2 Zoekt K3’ duikt deze week op in ‘The Voice’

Een oude bekende in The Voice van Vlaanderen deze week. Enkele jaren na zijn deelname aan K2 Zoekt K3 duikt de Nederlandse Luca namelijk op bij de Blind Auditions. Daarbij hoopt hij vooral Natalia te kunnen overtuigen.

De laatste jaren passeerden er al heel wat talentenjachten de revue bij VTM. Het is dan ook geen grote verrassing dat we soms dezelfde gezichten te zien krijgen. Zo deden er in het verleden in The Voice al kandidaten mee uit programma’s als I Can See Your Voice en omgekeerd. Maar nu kan ook K2 Zoekt K3 aan dat lange lijstje worden toegevoegd.

Luca

Tijdens de Blind Auditions op zondag 11 februari maakt Luca Diez namelijk zijn opwachting. De 25-jarige Nederlander nam in 2021 deel aan K2 Zoekt K3 om Klaasje te vervangen. Uiteindelijk ging die plek naar Julia Boschman, maar Luca deed het lang niet slecht.

Na zijn deelname bleef hij aan zijn carrière werken. Zo kwam hij samen met Amy, die ook deelnam aan het programma, in de coverband De Bende terecht en maakte hij ook eigen muziek. Ik Wil Niet Zonder Jou verscheen in 2022 en ook vorig jaar lanceerde hij zijn cover van Tattoo van Loreen op streamingdiensten.

Auditie

Toch wil hij het ook nog eens in The Voice proberen en hoopt hij daarbij vooral Natalia te kunnen overtuigen. Die vertelde hem tijdens K2 Zoekt K3 namelijk al dat hij het ver zou schoppen als solo-artiest. De vraag is nu of hij die voorspelling ook kan waarmaken.

Tijdens zijn eerste auditie probeert hij alvast te overtuigen met She Used To Be Mine van Sara Bareilles. Of dat genoeg zal zijn om de jury, en dan vooral Natalia, te kunnen overtuigen, dat komen we zondag pas te weten.

The Voice van Vlaanderen is op vrijdag om 20.35 uur en zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...