‘The Voice van Vlaanderen’: Deze songs hoor je tijdens de vijfde Blind Auditions

Sinds enkele weken gaat VTM opnieuw op zoek naar The Voice van Vlaanderen. De voorbije twee weken zagen we al heel wat talenten de revue passeren, maar ook nu maakt het podium plaats voor heel wat talent. Deze songs hoor je op vrijdag tijdens de vijfde Blind Auditions.

Net als vorig jaar zijn de Blind Auditions van The Voice twee keer per week te zien op VTM. Het gaat om ongeveer 9 kandidaten op vrijdag en 6 kandidaten op zondag. Dat is ook deze week het geval en daarbij kunnen fans van het programma alvast heel wat bekende gezichten én songs verwachten.

Ondertussen zitten de teams van coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster al wat voller, maar toch is er ook aankomend weekend nog genoeg ruimte voor extra talent. Dit jaar kunnen de coaches namelijk zonder limiet op de knop blijven drukken. Niets staat hen dus in de weg om van hun team een echt topteam te maken, behalve als ze worden geblockt door een mede-jurylid natuurlijk.

Songs

  • Axelle (20 jaar, Zomergem) haar ouders hebben haar nog nooit horen zingen. Nu verrast ze haar papa met Dancing In The Dark van Bruce Springsteen.
  • Ward (20 jaar, Boortmeerbeek) is in zijn vrije tijd circusanimator, met een passie voor luchtacrobatiek. Maar hij heeft nog een andere grote passie: muziek. Hij brengt de coaches naar hogere sferen met God Is A Woman van Ariana Grande 
  • Mette-Marie (18 jaar, Averbode) eindigde in 2020 als tweede in The Voice Kids. Ze miste het om samen te werken met echte muzikanten en waagt nu opnieuw haar kans met I Say A Little Prayer van Aretha Franklin. 
  • Pieter (32 jaar, Ertvelde) werd onlangs papa. Voor de geboorte van hun zoontje Robbe kregen Pieter en zijn vrouw op korte tijd twee miskramen te verwerken. Hij brengt Love You More van Racoon, een nummer over gemis.  
  • Nicole (20 jaar, Temse) is afkomstig uit de Filipijnen, waar het een traditie is om karaoke te zingen. Nu brengt ze het echte werk en zingt Because You Loved Me van Céline Dion.
  • Liene (19 jaar, Kortessem) vocht twee jaar geleden tegen lymfeklierkanker. Ook toen probeerde ze altijd zo positief mogelijk te zijn. Haar boezemvriendinnen loven haar dan ook voor haar optimisme en positieve ingesteldheid. Ze zingt You’ve Got The Love van Florence + The Machine. 
  • Simone (31 jaar, Brussel) is afkomstig uit Zuid-Afrika, volgde in 2017 de liefde naar België en geeft yogales. Ze heeft nog nooit op een groot podium gestaan, maar doet dat nu wel met Hell On Heels van Pistol Annies. 
  • Janis (26 jaar, Zulte) is musicalactrice van opleiding. Tijdens haar opleiding werd ze in het eerste jaar van school gestuurd omdat ze niet zo goed kon zingen. Deze keer zingt ze de longen uit haar lijf met The Edge of Glory van Lady Gaga. 
  • Selina (22 jaar, Zulte) staat voor de tweede keer in de Blind Auditions van The Voice. Vorige keer werd ze opgepikt door vijfde coach Laura, maar deze keer probeert ze ook de andere coaches te overtuigen met Gold Plated Love van Davina Michelle.

The Voice van Vlaanderen is op vrijdag om 20.35 uur en zondag om 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...