‘The Voice van Vlaanderen’: Vrienden en familie verrassen Laurens met deelname … waarna hij iedereen omverblaast

De 25-jarige Laurens heeft in The Voice van Vlaanderen misschien wel een van de strafste prestaties ooit gezorgd. Hij werd door vrienden en familie naar de opnames gelokt zonder zelf van iets te weten. Dat deerde hem echter niet tijdens zijn auditie, want in een mum van tijd wist Laurens alle coaches te overtuigen van zijn talent.

De Blind Auditions in The Voice van Vlaanderen zijn natuurlijk geen nieuw gegeven. Toch slaat die naam normaal gezien op het feit dat de coaches de kandidaten niet kunnen zien. Voor Laurens kregen de Blind Auditions echter een extra betekenis. Hij werd namelijk geblinddoekt op het podium gebracht.

Eens die blinddoek afging, kreeg Laurens een gitaar in zijn handen geduwd en moest hij aan zijn auditie beginnen. “Ik was aan het werk toen ze mij ineens kwamen ontvoeren en in een auto staken. Ik dacht dat ik iets lekker met het werk ging eten. Maar toen ging die blinddoek af en dacht ik ‘verdorie, asjemenou’”, legde Laurens na zijn auditie uit.

Vier stoelen

Die auditie verliep overigens uitstekend. Laurens bracht zijn versie van All Along the Watchtower, origineel van Bob Dylan en populair geworden dankzij Jimi Hendrix. Al na tien seconden waren drie van de coaches gedraaid en ongeveer een halve minuut later volgde met Koen Wauters ook de laatste coach. Een vreemd, maar heel succesvol avontuur dus voor Laurens.

Bekijk de auditie van Laurens hier of via deze link:

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.40 uur en elk zondag om 20 uur op VTM op VTM GO.

Meer
Lees meer...